« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
NAUČITE

Jutarnje pogreške koje će nam upropastiti dan

Jutro je doba dana kad bismo trebali biti najbolje volje i postaviti temelje za dobar i uspješan dan, no često ga upropastimo sami svojim pogreškama

Jutro treba biti najbolji dio dana
Jutro treba biti najbolji dio dana (Shutterstock)
Više o

navike

,

buđenje

,

jutro

,

dobro jutro

,

najbolje jutro

,

jutarnja rutina

Jutro je doba dana na koje obično ne obraćamo pažnju tijekom tjedna, dok za vikend jako pazimo kako ćemo ga provesti. No, kako je to temelj dobrog i uspješnog dana, trebalo bi izbjeći neke uobičajene pogreške koje će nam pokvariti dan.

Tako, primjerice, treba obratiti pažnju na alarm koji nas budi. Da, treba biti dovoljno glasan da to napravi, no ako odaberete neki iritantan zvuk, budite sigurni da će buđenje biti neugodno i pokvariti vam cijeli dan.

>> Kako se svako jutro probuditi na vrijeme >>

Jednako tako, pripazite da ne dođe do panike. Navečer treba pripremiti sve za jutro, kako biste morali birati što manje - odjeću, hranu i slično. Žurba nakon buđenja najgora je stvar koju možete napraviti.

Nemojte preskakati doručak - napravite kakav god želite, samo da ga bude, pojedite ga mirno za stolom, a ne ubacujte svako malo nešto u sebe dok se oblačite i pripremate za posao.

>> Kako treba izgledati savršeno jutro za žene >>

I da, niti slučajno nemojte odmah paliti računalo, provjeravati mailove ili surfati mobitelom - toga će preko dana biti koliko god želite. 

Napravite sve kako bi vam jutro bilo ugodno i bez nervoze, pa će i dan biti takav.

25.03.2015. 11:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh