« Žene
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Jednostavni trikovi koji će vam olakšati život

6 jednostavnih savjeta koji će vas podsjetiti zašto je zabavno biti žena i moći riješiti probleme koji su na prvi pogled - nerješivi

Evo rješenja raznih problema
Evo rješenja raznih problema (Pexels)
Više o

žene

,

savjeti

,

trikovi

Zasigurno vam se dogodilo da vam se nakit zapetlja baš kad posegnete za ogrlicom koja najbolje stoji uz novu košulju. Ili ste izvadili s police omiljene tenisice, a kad ono...ups, ne mirišu baš najbolje. Svi smo mi to prošli i svi smo barem jednom poželjeli da bi se mogli riješiti tih napornih muka. Možda i možemo!

Ovih nekoliko nevjorojatnih savjeta u samo će vam nekoliko minuta učiniti život lakšim. 

1. Jeste li primijetili kako su u dućanima s obućom visoke čizme uvijek lijepo posložene? Da biste spriječili da se čizme u vašem ormaru presavijaju, a materijal uništava, narolajte stare novine i napunite čizme njime. 

2. Bez obzira držite li lančiće u ladici ili ih nekamo objesite, prilikom spremanja provucite ih kroz plastične slamčice (koje možete skratiti ako su preduge). Tako ćete spriječiti da se zapetljaju, a ako koristite slamčice različitih boja, uvijek ćete svaki komad nakita lako pronaći.

3. Ako se ne možete riješiti neugodnih mirisa u vašim tenisicama, nakon korištenja stavite u njih vrećicu čaja 8ili više njih, po potrebi). One će apsorbirati neugodne mirise i zamijeniti ih blagim mirisom čaja. 

4. Maskara vam se počela sušiti? Pokušajte najprije toplom vodom oprati četkicu i osušiti je suhom krpom, a onda dodajte u tubu 2-3 kapi otopine za čišćenje kontaktnih leća. Ona će otopiti slojeve maskare s rubova i olakšati vam daljnje korištenje.

5. Ako nastajanje žuljeva od cipela nastojite spriječiti flasterima, dodajte preko flastera široki selotejp. On će spriječiti da se flaster odlijepi, pružit će dodatni sloj zaštite i prekriti veći dio kože.

6. Mrlje od znoja možete očistiti tako da u njih utrljate limun, ruž s odjeće možete očistiti dječjim vlažnim maramicama, a razlivenu tintu na odjeći zalijete mlijekom pa istrljajte.

Piše: Andrea Holi
20.09.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh