« Žene
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
SMILE!

Značenje muškog osmijeha

Dobar osmijeh, dobar...
Dobar osmijeh, dobar... (Arhiva)
Više o

osmijeh

,

muškarci

,

značenje

Osmijeh otvara sva vrata, kažu ljudi, a ponekad je to stvarno tako - kad je iskren i nepatvoren. No, osmijeha ima raznih, a baš kao kod svih segmenata neverbalne komunikacije, i osmijehom jasno pokazujemo neke svoje karakterne osobine.

Ženama su ovakve informacije dragocjene, jer će tako vrlo rano moći kvalitetno procijeniti s kakvim muškarcem imaju posla i isplati li se uopće nastavljati priču ...

Pa da vidimo kakvo je to značenje muških osmijeha:

Neprimjetan osmijeh - onaj s lagano podignutom gornjom usnom pokazuje da se radi o osobi koja je ljubazna i voli pomoći. Takvim osmijehom muškarci daju do znanja da uživaju u vašem društvu. To neće biti romansa iz bajki, ali će sigurno razviti duboka osjećanja prema vama ako se spojite.

Osmijeh s uglovima usana - daje do znanja da se radi o osobi koja vas može voljeti, ali ne želi to odmah pokazati. Kod takvih muškaraca emocije se pokazuju u pravim trenucima, a kad vas osvoji, bit će samo vaš.

Širok osmijeh - mislimo na onaj pravi, od uha do uha, kojeg nose muškarci koji ne skrivaju ništa, čak ni svoje najintimnije osjećaje. Takvih nema puno, pa trebate znati da vam u njegovom društvu nikad neće biti dosadno, jer će vas uvijek pokušati zabaviti.

Zagonetni osmijeh - s onim neodoljivim rupicama na obrazima imaju likovi koji se vole igrati i uživaju u tome, pa ćete se morati dobro potruditi da ga osvojite, no budite spremni na činjenicu da će i on napraviti sve kako bi osvojio vas. 

24.09.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh