« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
POČNITE SADA

Jednostavne metode za poboljšanje izgleda

Istraživanja sugeriraju kako atraktivnije osobe bolje zarađuju i lakše postižu zadane ciljeve u životu...

Vraga bi zarađivao toliko da je zapušten :)
Vraga bi zarađivao toliko da je zapušten :) (Getty Images)
Više o

muškarci

,

stil

,

metode

,

pad t-mobile mreže

Srećom za vas, čak i ako niste bili dobitnik genetičke lutrije poput Brada Pitta, postoje brojne metode kojima možete izvući najbolje iz svojeg izgleda.

8. Rješite se neželjenih dlačica - dlačice iz nosa ili ušiju koje vire i strše na vašem licu nisu nimalo seksi. Rješite ih se pomoću škarica ili pincete. Jednom tjedno provjerite lice u slučaju pojavljivanja novih. Ako pak imate jake obrve koje nalikuju bivšem predsjedniku Mesiću, razmislite o posjeti kozmetičarki. Nema ništa loše u povremenoj brizi za izgled, sve dok je u granicama identifikacije vašeg spola.

7. Vježbajte prije večernjeg izlaska - ako imate planiranu važnu večeru i želite izgledati najbolje, napravite trening nekoliko sati prije izlaska. Idealno bi bilo da kombinirate kardio s anaerobnim treningom, jer ova tehnika čini mišiće izraženima nekoliko sati. Osim toga, vježbom ćete podići samopouzdanje, i koža će vam zdravije izgledati.

6. Vježbajte pravilno držanje - uspravna figura također potpomaže izgled i definira muskulaturu. Djelovat ćete samopouzdanije, što je osobina koja je privlačna mnogim ljudima. Kada se pravilno držite, težina vam treba padati na prste, a manje na pete.

5. Održavajte higijenu usta - preporuča se pranje zubi nakon svakog obroka, međutim ako ne raspolažete s vremenom u redu je dvaput dnevno, poslije većeg obroka i navečer. Povremeno ne bi bilo na odmet očistiti zube koncem. Lijepi zubi i osmijeh uvijek su atraktivni.

4. Uložite u njegu kože - kako biste bili sigurni koji vam proizvodi odgovaraju, provjerite koji tip kože imate. Muškarci s masnom ili aknama sklonoj koži imat će koristi iz proizvoda koji sadrže 2 posto salicilne kiseline, dok oni suhe kože trebaju pronaći neku hranjivu kremu.

3. Odaberite pravu frizuru - pod ovim se misli da odaberete frizuru koja odgovara vašem obliku lica. Licu četvrtastog oblika najviše odgovara kratka frizura do ona srednje dužine. Posavjetujte se s vašim frizerom u vezi trikova poput dužih šiški kako bi se smanjilo visoko čelo, ili lagane bradice kako bi se prikrio dojam slabe vilice. Bez obzira za koji stil se odlučili, uvijek vodite računa o tome da ste pristojno ošišani.

2. Nosite odjeću koja vam odgovara - i odjeću kojoj se osjećate udobno. Kombinirajte klasične komade muške odjeće s nekim modnim detaljima kako biste održali svježinu. Neka sve ostane u granicama dobrog ukusa.

1. Hranite se pravilno - potrudite se održavati pravilnu prehranu i rješit ćete pola briga u vezi vašeg izgleda. Vaše je tijelo poput stroja, a njegovo održavanje najboljim gorivom odrazit će se pozitivno kako na vaše zdravlje, tako i na način na koji izgledate. Nema posebne magije: konzumirajte proteine iz peradi i ribe, zeleno povrće te voće za antioksidanse. Konačno, održavajte hidrataciju s osam čaši vode dnevno.

03.01.2013. 20:50:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  zadnjih par pravila
  28.01.2013. 21:26
  9. idite redovito na WC
  10. izbjegavajte nesanice
  11. disite kroz nos
  12. hodajte na nogama
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh