« Stand up
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
VATRENO KRŠTENJE

HTZ kandidati u Studiju smijeha: Preobraćeni i oslobođeni od grijeha

Simpatični Duje iz HTZ-a okušao se u ulozi stand-up komičara i priznao da je zahtjevnije od pjevanja

Više o

stand up komedija

,

Studio smijeha

,

Hrvatska traži zvijezdu

Kruha i igara bila je sintagma svekolikog puka još od antičkih vremena. Nekad su oni na vrhu tom puku nudili kolače pa se nisu baš dobro i proveli, a nekad su mu ponudili jedno veliko lijepo ništa, pa se puk snalazio kako je znao i umio. Baš kao i u lijepoj našoj. A kada je situacija takva,  kritična vremena izbaciju osebujne figure, ljude posebnog tipa karaktera i vizionarskih pogleda, koji su spremni žrtvovati sve radi općeg dobra, boljitka svojeg bližnjeg. Ma moš si mislit, ali lijepo je u to vjerovati.

Ipak na scenu su jučer stupili 7 članova nekoć tajne organizacije koja se dugo pripremala da svojim isto tako tajnim oružjem spasi sve nas od zala učmale politike, dosade svakodnevice i bizarnosti modernog svijeta. Zasigurno se pitate koje je to tajno oružje. E pa kruhom nas gađali nisu, ali igara su imali napretek. Igrali su obrašćići na licima šarolikog puka koje se jučer sakupilo u MMC Studiju, po još jednu dozu smijeha i odličnog humora.

Marina, Andrea, Aleks, Goran, Vlatko, Tihomir i Ivan hrabro su se borili i pobijedili. Pridružio im se ovu večer i specijalan gost iz popularnog showa Hrvatska traži zvijezdu, mladi Duje Stanišić kojem je ovo bilo vatreno krštenje u svijetu stand up komedije. Podržali su ga i njegovi kolege iz HTZ-a koji nisu skrivali oduševljenje cijelim događajem. Morali su priznati, ekipa iz studija ipak je zabavnija od profesionalnog estradnog žirija kojeg moraju svakodnevno gledati.

Smijeh doista jest lijek, pa makar i na kratko. Srećom možemo ga konzumirati koliko želimo, a da se ne predoziramo. Pa ako već nemamo kruha, konzumirajmo braćo i sestre smijeh u neograničenim količinama.

23.04.2010. 13:00:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh