« Stand up
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
MOVIE PUB

One Man Show na engleskom - dolazi Ian Stone

Najbolje moguće nasmijavanje na engleskom uz engleskog Top 10 stand up komičara!

Više o

Movie pub

,

zagreb-info

,

stand up komedija

,

one man show

,

Ian Stone

Definitivni vrhunac stand up comedy sezone u Zagrebu! U goste dolazi jedan od trenutno najboljih britanskih stand up komičara - Ian Stone. 

Od strane The Guardiana, rangiran je kao jedan od 10 najboljih komičara u svojoj zemlji. Član je prestižnog 'Cutting Edge Team' u kultnom londonskom klubu Comedy Store.

Ian Stone se ponekad doima izgubljenim, ali onda publika ostaje zatečena njegovim oštrim zaključkom cijele priče kroz koju je pomalo blesavo tumarao.

Uvijek naglašava svoje židovstvo (ah, i da ga hoće skriti, profil ga odaje!), ali ponajviše na način da se tako slatko sprda s tim. Međutim, ni drugi narodi, vjere, klase, spolovi i uzrasti ne ostaju pošteđeni njegovih promatranja i glasnih komentara.

Ovo je čovjek koji se odlično zabavlja zabavljajući druge! To što netko, uvjetno rečeno, usput i 'strada', na kraju krajeva i nije važno. Čak ni stradalniku, koji se na kraju uvijek nasmije na vlastiti račun!

Brojni su njegovi profesionalni angažmani, a među njima treba izdvojiti redoviti 'Fighting Talk' na Radiju 5 te televizijske angažmane na 'Mock The Week' na BBC2 ili 'The Late Edition' na BBC4.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!!

Kada i gdje: Utorak 27.04. u 21h u Movie pubu
Ulaz: 60kn
Rezervacije i informacije: 095/814-0483 ili info@komedijasnogu.com

26.04.2010. 13:31:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh