« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
SAVJETI

Hrana koja će vam smanjiti trbuh

Kod neuspješnih pokušaja skidanja kilograma i smanjivanja trbuha obično griješimo u izboru hrane, a evo nekih neočekivanih namirnica koje će vam pomoći u dostizanju željene linije

Imate problema? Poslušajte ove savjete
Imate problema? Poslušajte ove savjete (Shutterstock)
Više o

hrana

,

pretilost

,

mršavljenje

,

namirnice

,

skidanje trbuha

Skidanje viška kilograma, naročito onih nagomilanih oko struka može biti prilično frustrirajuće i teško, no zapravo je stvar jednostavna - jedemo pogrešne namirnice koje i dalje spremaju masti na nezgodna mjesta. 

Evo nekoliko savjeta kako ćete pravilnim odabirom namirnica dostići željeni obujam trbuha bez pretjerane muke i odricanja.

>> Najbolja hrana za mršavljenje >>

Jedite cijela jaja - u zadnje vrijeme popularno je izbacivati žutanjak i jesti samo bjelanjke, no zapravo ćete uz malo više kalorija cijelim jajetom unijeti i vitamine koji će pozitivno utjecati na vaš metabolizam i izgaranje masti na trbuhu.

Kvalitetno meso poput bifteka može se normalno jesti i s roštilja, jer su dobri proteini nužni za metabolizam i izgradnju mišića. Mast s lošeg mesa nije dobra ni za ljepotu ni za zdravlje, pa jedite manje, ali kvalitetnije.

>> Tajni nutricionistički trikovi za lakše mršavljenje >>

Kefir je bolji izbor od jogurta jer ima manje masti, a više zdravih sastojaka. Neće vas napuhati, a u jogurtu ćete pronaći i više šećera nego u kefiru, što će potkopati vaše napore za skidanjem viška kilograma.

Za kraj, neka na vašem stolu svakog dana bude što više povrća i voća - ne sokova nego plodova, lagano kuhanih i sirovih. Držat će vas sitim, napuniti vitaminima, mineralima i zdravim spojevima koji će imati blagotvoran utjecaj na zdravlje i izgled. 

 

26.04.2015. 11:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh