Horoskop

Škorpion

škorpion

Godišnji horoskop - 01.01.2019. do 31.12.2019.

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2019. govori pripadnicima ovoga znaka da će imati godinu kakvu očekuju već neko vrijeme - punu uspjeha na svim područjima života, zapravo godinu žetve plodova teškog rada iz prethodnih godina.

Zaslužili ste takvu godinu, itekako - radili ste bez prestanka, trudili se i fizički i psihički biti na svom maksimumu, pa je stvarno vrijeme da se malo opustite, odmorite i uživate u svemu što ste stvorili, od poslovnog do privatnog dijela života.

Sve što radite ove će vam godine ići od ruke bitno lakše nego prethodnih, što ipak ne znači da se možete u potpunosti opustiti i ostaviti život na autopilotu dok vi uživate - odvojite dio dana za obaveze, a ostatak provedite ugađajući sebi i svojim najdražima onako kako najbolje znate.

Zadržite svoje profesionalne standarde pod svaku cijenu i nemojte niti slučajno dozvoliti da se promijeni mišljenje o vama, previše ste radili proteklih godina na svojoj reputaciji da bi je tek tako olako odbacili.

Ukratko - sjajna godina u kojoj će vam se otvoriti i neke nove prilike, sreća je što ćete imati vremena i mogućnosti dobro ih odvagnuti i odlučiti koja od njih najviše odgovara vašim planovima za sljedeće razdoblje.

POSAO

Maksimalna odgovornost očekuje se od Škorpiona tijekom cijele godine - iako se možda osjećate da ste na vrhu brda i da je iznad vas samo nebo, ipak to nije baš tako, ostalo je još dosta puta do tamo, no ono što je jedino važno jest činjenica da ste u zamahu koji treba kvalitetno kapitalizirati i iskoristiti.

Stvarate temelje za duži period, ne zaboravite na to niti u jednom trenutku, pa sve dobre financijske prilike koje se ukažu treba ozbiljno analizirati i odlučiti se za one koje će davati maksimalne rezultate uz minimumu uloženog truda.

Imajte na umu da ste stekli određenu reputaciju u proteklim godinama i da je vaše ponašanje u poslovnom svijetu zapravo stalno pod povećalom - od zvijezda se očekuje da postojano sjaje, a ne da postanu zvijezde repatice, pa pripazite na odnose s mlađi kolegama kako ne biste postali neobjektivni.

Jednako tako, ovako dobra godina daje vam priliku da analizirate dosadašnju karijeru i procijenite je li vrijeme za neke značajnije promjene - ili napredovanje na trenutnom poslu ili prihvaćanje neke od ponuda koje će tijekom godine stići, a zapravo su financijski vrlo interesantne.

Najbolji period za takve odluke dolazi krajem godine, između 9. i 31. listopada, pa tome prilagodite i svoje planove, a do tada ipak malo više poradite na svojim rashodima koji bi se u jednom trenutku mogli nagomilati bez nekog konkretnog razloga.

LJUBAV

Ljubavni život bit će malo kompliciraniji od poslovnog i zahtijevat će vašu punu pozornost nakon prve četvrtine godine. Naime, 7. 3. Uran ulazi u Bika, vašu opoziciju i unosi nemir i nesigurnost u ljubavne odnose.

Kako je Škorpion po prirodi sumnjičav, pripazite da vam ovaj magično ludi planet ne napuni glavu raznoraznim teorijama zavjere o vašem partneru, jer se zapravo radi o potpuno neutemeljenim sumnjama. No, sigurno je da ćete razmišljati o svojoj vezi ili braku puno ozbiljnije nego prije, jer Uran u Biku ostaje cijelih 7 godina, a na vama je da ih pretvorite u sedam godina debelih, a ne mršavih krava.

Novi pristup istini o vašoj vezi (ili potencijalnim partnerima) malo će vas iznenaditi, no to je posljedica svih promjena koje je vaš sustav vrijednosti pretrpio tijekom druge polovice protekle godine. Možda vam se na prvu neće svidjeti, no budite sigurni da je bolji od prethodnog i donosi vam više sigurnosti.

Za Škorpione koji su i dalje u potrazi za ljubavi svoga života naglašavamo da Venera ima u rukavu par aduta za vas, i to u sljedećim razdobljima: od 1.1. do 7.1., od 27.3. do 20.4., od 4.7. do 28.7., te posebno od 9.10. do 1.11., a na vama je da prepoznate i zgrabite prilike koje će vam se ukazati.

ZDRAVLJE

Jedino sigurno je da će stres biti na povišenim razinama, naročito nakon ulaska Urana u Bika početkom ožujka, pa je vrijeme da pronađete ono što vas opušta i smiruje, ma što to bilo i prakticirate to svaki dan. Ostali aspekti koji se tiču zdravlja povoljni su cijele godine.

Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh