Horoskop

Škorpion

škorpion

Mjesečni horoskop - 01.10.2019. do 31.10.2019.

LJUBAV: Nemojte se obeshrabriti, stvari se mogu okrenuti u vašu korist samo ako imate malo više samopouzdanja i vjere u sebe, što jednom Škorpionu ne bi trebalo predstavljati problem. Za početak napravite mali makeover stana ili kuće, rasporedite stvari na način koji će vam biti ugodniji, pa ćete se u takvoj atmosferi lako prebaciti u pozitivniji pristup. Nekad su najbolje veze one na kojima treba najviše raditi, a s vama je upravo takav slučaj ovoga mjeseca. No, pripazite da se ne zanesete i sami sebi ne izgradite kule u zraku, stojte s obje noge na zemlji i budite realni.

POSAO: Listopad baš i nije najpovoljniji mjesec za vas, čeka vas dosta problema na poslu i u financijskom aspektu, no malo strpljenja i samokontrole napravit će čuda. Čuvajte se u prvom tjednu listopada jer to definitivno nije razdoblje kada biste trebali donositi bilo kakve važne odluke vezane za financijska pitanja. No, čim Sunce uđe u vaš znak u zadnjoj trećini mjeseca, osjetit ćete olakšanje i bit će vam bitno jednostavnije donositi odluke.

ZDRAVLJE: Vrijeme je da prehranu učinite izvorom energije, a ne pukog preživljavanja.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh