Horoskop

Škorpion

škorpion

Mjesečni horoskop - 01.04.2019. do 30.04.2019.

LJUBAV: Ovaj mjesec mogao bi biti iznimno povoljan za vaš ljubavni život jer će se Venera, planet ljubavi, kretati kroz Bika okupirajući vašu 7. Kuću odnosa. To će vam donijeti ugodno vrijeme s trenutnim partnerom ili mogućnost upoznavanja nekog na duže staze ako ste trenutno sami. Ovisno o prošlim djelima, prvi dani travnja donijet će vam novu razinu odnosa s ljudima koje poznajete, ali postoji i mogćnost ulaska nekih napornih ljudi u vaš život pa se malo pripazite njihova utjecaja. Ulazak Sunca u znak Bika 20. travnja pojačava mogućnost zabave unutar četiri zida s vašim partnerom.

POSAO: Sunce koje ide kroz vašu 6. Kuću poslova do 20. travnja ubrzava vam korak, ali moguće dodaje i jednu novu obvezu. Ovo nije vrijeme u kojem se trebate držati onog što imate. Preuzmite inicijativu i napravite nešo novo i drugačije. Merkur od 18, travnja ističe važnost ponavljanja nekih vještina koje imate kao i njihovo unapređivanje. Kraj mjeseca donosi vam novu priliku u kojoj možete popraviti sve što zabrljate tijekom mjeseca.

ZDRAVLJE: Osjećat se odlično, a energija vam je na zavidnoj razini. Ipak proljeće je varljivo pa se čuvajte prehlada.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh