Horoskop

Škorpion

škorpion

Mjesečni horoskop - 01.08.2019. do 31.08.2019.

LJUBAV: Ovaj mjesec ljubavni život bit će vam iznimno bogat. Moguće su neke avanture, posebno s osobom iz vaše prošlosti koja će se iznenada vratiti u vaš život. Razmislite što želite prije nego se olako upustite u neobavezan sex. Imate puno toga za izgubiti. Budite oprezni što govorite jer bi vam se krajem mjeseca moglo sve vratiti nazad poput bumeranga.

POSAO: Preuzimate kontrolu nad svojim poslom. Iako se obveze gomilaju čini se kako ste konačno zadovoljni svojom ulogom i pozicijom na poslu. Sve je u natjecateljskom duhu, ali vi ste slobodni unijeti svoju kreativnost i to je sve što vam je trebalo da biste se osjećali kako treba. Nemojte pretjerano riskirati, barem dok Sunce ne prijeđe u Djevicu.

ZDRAVLJE: Mogući iznenadni lomovi kostiju ili istegnuća. Čuvajte se i glavobolja, ali sve ostalo odlično!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Škorpion - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh