Horoskop

Tjedni horoskop - 22.01.2023. do 28.01.2023.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Nije ovo baš neko razdoblje za velike stvari pa bi najbolje bilo staviti ozbiljnu i zagonetnu masku i objaviti svima da ste izuzetno ozbiljni u svojim namjerama, ma kakve one bile. Jasno izražavanje donijet će vam upravo ono što vam u ovom trenutku treba, a to je mir i dobro. POSAO: Na poslu će vas svi trebati i pokušajte biti od pomoći. Nemojte tvrdoglavo inzistirati na svojim stavovima. U razdoblju Venereu Vodenjaku ponekad je dobro neke… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Nemojte se brinuti, Saturn je u Vodenjaku i imat ćete stvarno puno sreće, ovo je razdoblje kad ćete ispuniti ciljeve, i moći slijediti svoje snove. I drugi će vas obasipati poklonima i ugađati vam - ne brinite se - sve ste to zaslužili. POSAO: Venera je u Vodenjaku, a sretni Jupiter i dalje šalje dobre vibracije vašemu znaku pa se ovoga tjedna možete malo opustiti. Bavit ćete se financijama, pokušati nešto… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Dosta napeta situacija u ljubavnim odnosima bit će brzo razriješena ako odlučite posvetiti malo više pažnje partneru i bolje slušati što vam govori. Na taj način dobit ćete podršku koja vam treba za poslovne poteze koje planirate. POSAO: Vrijeme je za prosperitet na poslu, bilo to jednostavno priznavanje vaših sposobnosti ili čak i nagrada za dosad dobro obavljen posao. Nemojte biti sramežljivi, no nemojte se ni slučajno kititit tuđim… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Dobri odnosi s bližnjima omogućit će vam više koncentracije na posao. Zatražite podršku i dobit ćete je u slučaju da date dobro objašnjenje za svoje poteze. Nemajte straha, obitelj će stati iza vas u bilo kojoj prilici. POSAO: Bolja suradnja ovisi o razini kompromisa na koju ste spremni vi i vaša radna okolina, a na vama je da pronađete pravu mjeru. Ne dozvolite da vas gurnu u zapećak, izborite se za svoju poziciju jer imate sve predispozicije za… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Sunce u Vodenjaku pojačava vašu želju za iskazivanjem ljubavi i naklonosti, pa se u ovom aspektu života možete slobodno prepustiti svojim željama. Obaspite voljenu osobu pažnjom i ljubavlju, bit će ugodno iznenađena i znat će uzvratiti jednakom mjerom, a znate i sami koliko to volite. POSAO: Merkur u znaku Vodenjaka tjera vas na izražavanje svojih stavova i želja, no kako niste baš u najpovoljnijoj situaciji, sve promjene… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Sredite odnose s bližnjima, jer ćete uskoro imati previše posla da biste se mogli time dovoljno baviti. Situacija nije ozbiljna, dovoljno će biti malo više pažnje i sluha za njihove potrebe da se odnosi vrate u idilu, a to je upravo ono što vam treba u ovo doba godine, probleme ostavite za kasnije. POSAO: Dnevne obaveze na poslu idu vam od ruke, a sve ideje koje imate za poboljšanje trebate izložiti tijekom ovog tjedna kako biste na vrijeme ukazali na… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Saturn u Vodenjaku dat će vam hrabrosti da svoje prave osjećaje stavite na stol na prilično nediplomatski način, što će druga strana ispravno protumačiti. Ne bojte se, nego budite jednom malo otvoreniji i to će se pokazati uspješnim... pa kad vidite da vam ide, mogli biste takvo ponašanje i usvojiti zauvijek. POSAO: I na poslovnom planu trebalo bi malo više hrabrosti. Ideje su vam dobre i ostvarive, no do sada ste često ostajali u… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Pripazite na izražavanje u razmiricama s voljenom osobom, jer biste lako mogli biti krivo shvaćeni. Iako ste u pravu, suzdržite se od nabijanja te činjenice u nos drugoj strani, budite velikodušni i vratit će vam se stostruko u trenucima kad će biti najpotrebnije, stoga pregrizite jezik ako treba. POSAO: Moglo bi biti problema sa suradnicima na poslu koji ne žele raditi onoliko koliko je potrebno da sve bude napravljeno na vrijeme. Dajte im to jasno do znanja, na uljuđen… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Nestrpljivo ćete željeti pokazati snagu svoje ljubavi, na što vas tjera Jupiter kao vaš vladar. Ipak, zadržite mjeru i ne pretjerujte, takva nagla promjena mogla bi se protumačiti i kao izraz krivnje zbog nečega što ste učinili. Naravno, ako jeste, pripazite što radite, no ako ste čisti kao suza - oprez. POSAO: Merkur u Vodenjaku daje vam mogućnost jasnijeg i kvalitetnijeg izražavanja, što treba iskoristiti za osobnu promociju i… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Venera u Vodenjaku znaku daje vam do znanja da je vrijeme da se više posvetite domu i najbližima, kako biste se ponovno povezali i uživali jedni u drugima. Izrazite se izravnije nego inače, jer vam Venera daje ljepotu i unutarnji sjaj, iskoristite ga za paljenje stare vatre i podsjećanje na dane kad je sve bilo lakše i ljepše. POSAO: Nije vrijeme za nagle poteze, pokušajte temeljito sagledati situaciju i odrediti prioritete koje… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Ne gubite vrijeme u ljubavnim pitanjima, Venera u vašem znaku kombinirana sa Saturnom, a tu je i Sunce, vraća vam blagoglagoljivost koja će vam vratiti povjerenje partnera. Trebate jasno reći što želite i krenuti na ostvarivanje, a ne čekati da stvari dođu k vama. POSAO: Biznis je trenutno u prvom planu, i ovdje jednako kao u privatnom životu nije vrijeme za skromnost i stidljivost. Kako je u Vodenjaku trenutno Sunce, izborite se… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Ako ćete imati nekih poteškoća s partnerom, pokušajte se suzdržati i vratiti naklonost zajedničkim odmorom udvoje, a ne hrpom poklona ili novaca. Vrijeme provedeno zajedno bit će vrjednije nego bilo kakav poklon. POSAO: Pokušajte se odmoriti i ponovno napuniti baterije za novi godišnji ciklus koji uskoro počinje za Ribe. Strpite se dok Sunce ne uđe u vaš znak, kada ćete se vratiti na staze slave. Do tada, pokušajte izdržati… pročitaj više »
skrolaj na vrh