Horoskop

Dnevni horoskop za dan 21.04.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Dugo ste naporno radili te zaslužujete profesionalno priznanje koje vam danas dolazi. Kao rezultat vašeg rada mogli biste dobiti bonus, povišicu ili neki oblik promocije. Proslavite, ali samo jednu večer. Dopustite li zabavi produžetak u nedogled, konačni račun bit će viši od ove dodatne zarade! Iskoristite ovu priliku za bolji život koji je pred vama. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Današnji dan bit će prepun obveza prema vašoj obitelji. Neka druga osoba izvukla bi se od ovoga, ali ne i vi. Vaš brižljivi duh pobrinut će se za sve sve dok vas se uvažava i cijeni vaše postupke. Dobit ćete višestruko nazad za sve što danas date. Imate otvoreno srce i darežljivu narav koja se pokazuje u vašoj auri koju vi tek trebate vidjeti.… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Krivanja može biti moćan motivator, ali nije onaj koji vama treba. Danas ćete se osjećati obvezatno prema jednom članu obitelji i to u nečemu što biste najradije izbjegli. Pomozite najbolje što možete i znate iako vam to oduzima privatno vrijeme jer ćete se osjećati odlično nakon što sve obavite kako treba. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Potjera, prva knjiga serijala Briar… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas ćete biti prezauzeti obvezama prema drugima. Ovo nije dan u kojem ćete imati vremena za sebe čak niti za najosnovnije potrebe. Preuzmite život u svoje ruke. Lijepo je biti osoba koja se daje svima, ali ako pretjerate nikome nećete pomoći. Napravite ravontežu između vlastitih i tuđih potreba. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Oni koji vas jako dobro poznaju znaju koliko vas frustrira manjak samopouzdanja, ali i povjerenja prema drugima. Vaše sposobnosti nadilaze ljudske mogućnosti, a prilično rijetko dobijete svu zahvalu koju zaslužujete. Iskoristite današnji dan za manje, osobne projekte kako biste se malo odmaknuli od posla. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Danas  biste mogli biti vrlo smireni. Čut ćete se sa starim prijateljem s kojim ćete podijeliti uspomene na dobra stara vremena. To će vas usmjeriti refleksiji odluka koje ste donijeli i putevima kojima biste išli da ste odlučili drugačije. I sami ste svjesni da je to uzaludno trošenje vremena. Posvetite se onome što je sada. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Potjera, prva knjiga… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Danas slobodno zaboravite na druženje, posao, i telefon. Ostanite doma i valjajte se po krevetu umotani u najdražu dekicu. Uživajte u slikama iz davno zaboravljenih albuma u miru i tišini. Dan meditacije vam je prijeko potreban pa ako ste ikako u situaciji učiniti to za sebe, nemojte oklijevati. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Nemojte se iznenaditi budu li vas danas susjedi tražili usluge i to ne samo malo šećera. Iako ste uvijek spremni pomoći, ovaj put razmislite. Ta bi vas usluga mogla koštati puno više nego što mislite. Izvucite se nedostatkom vremena jer je to ionako istina, bolje vam je raditi bilo što drugo osim toga. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Potjera, prva knjiga serijala Briar… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Danas biste se mogli probuditi s velikom željom za generalnim čišćenjem i sređivanjem vašeg doma. Ovo vam baš i nije slično. Čini se kako se u vama budi neki roditeljski instinkt. Udovoljite svojoj želji odmah jer već sutra ćete najvjerojatnije htjeti nešto sasvim deseto, pa nema smisla da propustite ovakvu priliku. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Potjera, prva knjiga serijala… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Danas je dan za razmišljanje o vašem sljedećem poslovnom koraku. Takta i zdravog razuma vam ne nedostaje pa ćete biti uspješni u svakom području kojeg se uhvatite. Na poslu biste mogli dobiti promaknuće ili povišicu kao poticaj za daljnji nastavak rada, no nemojte to shvatiti kao priliku za odmor. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Potjera, prva knjiga serijala Briar… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Danas biste većinu vremena mogli posvetiti kućanskim poslovima. Nije neki glamurozni zadatak, ali osim obitelji, i vama će donijeti zadovoljstvo. Partner će vam biti iznimno zahvalan potrudite li se malo više oko večere, posebno ako je to nešto što ne radite redovito, uložite dodatni trud i pokažite što znate. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Potjera, prva knjiga serijala Briar… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Ovo će biti jedan vrlo naporan i zaposlen dan za vas, ali uživat ćete u svakoj minuti. Možete očekivati susrete s mnogim zanimljivim ljudima kroz dan. Neke situacije okrenut će se u potpuno drugačijem smjeru nego ste planirali, ali spontanost će vam donijeti samo još više užitka. Ovakvi dani čine život ljepšim. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Potjera, prva knjiga serijala Briar… pročitaj više »
skrolaj na vrh