Horoskop

Dnevni horoskop za dan 17.09.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Danas ste jako dobro i mladenački raspoloženi. Iskoristite to raspoloženje za druženje sa svojim prijateljima. Vjerojatno nećete biti načisto s emocijama pa bi bilo najbolje da danas ne vidite partnera ako nije nužno. Nemojte biti nesigurni. Posvetite se društvu i uživat ćete, opustiti i napuniti baterije, što vam nužno treba. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Imat ćete čudan osjećaj kako vam danas svi sjede za vratom. Nemojte dozvoliti da vas ovaj osjećaj blokira. Stvarnost je drugačija i osjećaj vas ovaj put vara. Nemojte bježati u svijet mašte i nemojte se zavaravati opijatima. Sve je u redu. Samo hrabro i svi problemi koji vam se čine nerješivima najednom će nestati. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Vaš svijet je danas na vrhuncu. Mašta vam je divlja i neukrotiva. Zadržite li djelić hladnokrvnosti uspjet ćete balansirati između realnosti i mašte. Neka vaša djela budu u skladu s oba svijeta i nećete se dovesti u neugodnu situaciju zbog divljih emocija, a istovremeno ćete uspješno riješiti neke stvari koje vas muče već dulje vrijeme. … pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas ćete imati osjećaj kako djelujete u emocionalnoj vatri. U jednu ruku imate sebe na prvom mjestu i vlastite potrebe kojima želite udovoljiti. S druge strane imate potrebu služiti drugima i pomoći svima kojima je pomoć potrebna. Obje ove stvari su važne, a ključ je u pronalaženju ravnoteže između ta dva svijeta.  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Uživat ćete u druženju sa svojim prijateljima. Energija dana ići će vam u korist iako vam se na prvi pogled neće tako činiti. Emocije će vam biti nejasne pa bi u nekom dijelu dana mogle biti i mala smetnja. Upamtite kako vaši strahovi dolaze iz unutarnje nesigurnosti, a ne vanjskog stanja.  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Tražite pomoć ako ju trebate. Volite pomagati drugima, ali da biste danas održali energiju morat ćete se pobrinuti i za sebe. Dajte ekstra zagrljaj osobama koje volite. Na poslu biste mogli zagristi malo veći komad nego što možete odraditi pa podijelite posao. Navečer si ugodite dugom kupkom i bogatom večerom. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Održavanje emocija stabilnim ključ je uspješna dana. Nemojte se zanijeti situacijom koja bi vas mogla zaluditi svojim blještavilom. Zadržite kontrolu pod svaku cijenu. To je puno lakše reći nego učiniti. Izbjegavajte alkohol i opijate. Bit će vam teško držati kontrolu emocija i bez toga, stoga budite suzdržani. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Činit će vam se kao da na svakom koraku udarate u zid, pogotovo kad su u pitanju emocije. Intenzivnost dana bit će poput lonca na pritisak. Nemojte i vi dodatno napuhivati situaciju. Većina drame koju osjećate je samo vaša interpretacija. Budite pozitivni i situacija će se razviti na pozitivnu stranu. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Vama se danas ponovno vraća sunčano razdoblje. Koncentrirajte se na pozitivne aspekte svog života i poradite na širenju ove pozitivne energije. Posvetite se stvarima i osobama koje vas zbilja čine sretnima. Detalji će se riješiti sami od sebe. Vjerujte u sebe i uspjet ćete, puno brže nego što mislite. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Pobrinite se da imate dovoljno odmora i sna. Cijeli dan ćete biti umorni i nekoncentrirani na sve oko sebe. Pokušajte se barem malo koncentrirati kako biste obavili barem osnovni dio posla kojeg imate. Emocije će vam biti prilično rastresene pa ćete imati potrebu za bježanjem u svijet mašte. Nemojte pretjerivati. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Dio svog života promatrat ćete na vrlo romantizirani način. Vjerojatno nećete biti svjesni realnog stanja stvari i doživljavat ćete samo ono što vam mašta bude dozvoljavala. Emocije su vam prilično jake pa će vam malo toga biti jasno. Nemojte se gubiti u svijetu. I realnost je lijepa samo kad ju pogledate kako treba. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Vaša mašta danas će biti vrlo aktivna pa uživajte u ovom malom bijegu od svakodnevice. Povratak u realnost mogao bi biti težak. S obzirom na pojačane emocije nećete točno doživljavati sve što se događa oko vas. Pokušajte se malo kontrolirati kako ne biste zaglibili u emocionalni stres. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o… pročitaj više »
skrolaj na vrh