Horoskop

Dnevni horoskop za dan 21.02.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Iako je današnji dan radni, mogao bi vam biti krcat obvezama vezanim uz kuću. Cijeli dan biste mogli imati goste što bi vas moglo nanervirati jer ste željni malo vremena za sebe. Pripazite kako ne biste puknuli na člana kućanstva radi drugih osoba. Pokušajte se umiriti i progurati ovaj naporan dan. Upamtite kako vaši ukućani nisu krivi za vaše loše raspoloženje.… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Danas bi netko od kolega s posla mogao zatrebati vaše rame za plakanje. Poslovni stres iznimno je visok u ovo vrijeme pa se nemojte čuditi ako vam kolega potroši cijeli paket maramica. Pomozite koliko možete, ali pokušajte se emotivno odvojiti od problema koji nisu vaši jer biste i vi mogli završiti isto. Najbolje bi bilo izaći iz kuće i otići na kavu ili piće u dobrom društvu.… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Netko od vaših najbližih, poput djece, prijatelja ili ljubavi, mogao bi biti prilično uznemiren. Problem je u nekoj želji koju ta osoba ima, a vaša trenutna financijska situacija nije dovoljno dobra kako biste ju ispunili. Pokušajte umiriti situaciju toplim riječima podrške u kojima ćete istaknuti kako "ne sada" ne znači konačno "ne". Ako ne pomaže, odustanite. Ništa nije vrijedno vaših živaca.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas ćete biti zabrinuti za dragu osobu koja će se iživcirati nekim problemima vezanim uz posao ili novac. Dajte sve od sebe kako biste ga utješili, ali nemojte očekivati kako će problem nestati čarolijom i sve se riješiti bez dodatnog rada. Vaše riječi djelovat će blagonaklono bez obzira što biste mogli imati osjećaj kako niste ni malo pomogli. Potrebno je samo malo više vremena nego što vi mislite.… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Danas biste se mogli koprcati u nekim teškim osjećajima. Najgore od svega je što nećete znati razlog tomu. Od jučer vam sve ide kako treba kao i vama dragim osobama pa biste mogli biti dodatno zbunjeni. Vaša intuicija danas je vrlo jaka pa vjerojatno kupite emocije ljudi koji prolaze pored vas. Nemojte se uzbuđivati. Sve je kako treba. Ako osjetite prevelik pritisak, povucite se s posebnom osobom u osamu i uživajte u njenim/njegovim emocijama.… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Prijatelj, najvjerojatnije prijateljica, danas bi se mogla naljutiti na vas. Razlog tome je najvjerojatnije financijske prirode. Vjerojatno ju nećete moći razuvjeriti u njenim razmišljanjima što god rekli pa kad iscrpite svoje argumente povucite se iz daljnje rasprave. Uhvatite se stvari koje možete riješiti, a one druge ostavite za neki bolji dan. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Danas biste mogli imati problema s nekim nadređenim, posebno ako je u pitanju žena. Iskoristite svoje diplomatske sposobnosti kako biste popravili stvari koje možete, a onda se maknite što dalje. Ako danas radite, najbolje bi vam bilo samo gledati svoja posla i ne ilaziti u nikakve rasprave. Ako ste slobodni, ne javljajte se na telefon. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Danas biste mogli imati neke probleme ako planirate ići na put. Bilo da ćete zaboraviti neke važne stvari koje trebate ponijeti ili imati premalo vremena za ono što ste planirali, ali ako možete odgodite svoj današnji put za neki bolji dan. Ako ste čvrsto odlučili otići, onda se dvaput provjerite sve što trebate i ponesite si knjigu ili CD za slučaj da zapnete negdje u prometu. … pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Danas biste mogli imati razmirice s prijateljem vezane uz novac. Vjerojatno vam ta osoba duguje novac i ne može ga vratiti u dogovorenom roku ili obrnuto pa pokušajte poraditi na nekom kompromisu koji će odgovarati oboma. Ako oboje smirite situaciju i ne prepustite se ljutnji, lako ćete pronaći rješenje problema.  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sve tvoje savršeno, novi je… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Jedna društvena obveza danas mogla bi vas dovesti u situaciju gdje ćete se morati nositi s osobom koja u sebi nosi poprilično veliku količinu gorčine i ljutnje. Ovo vam se neće baš svidjeti jer ćete morati slušati sve što ima za reći, a uopće nema veze s vama. Budite ljubazni, ali nemojte dozvoliti biti nečiji ispušni ventil. Prvom prilikom ispričajte se i zbrišite što dalje. Posvetite se prijateljima u čijem društvu uživate.… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Danas biste se mogli naći u središtu nečijeg problema što će vas nervirati više nego što mislite, posebno ako to sve nema pretjerane veze s vama. Pokušajte se koncentrirati na svoje obveze i isključiti emocije kako ne biste izludili od tuđeg prigovaranja. Istrpite koliko je nužno, a onda dajte petama vjetra u neko bolje društvo u kojem ćete se odmoriti i uživati.… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Danas biste mogli doživjeti odličan dan. Vaša mašta, kreativnost i energija su na vrlo visokoj razini te ispunjavaju svaki djelić vaše duše. Zadovoljni ste sobom u tolikoj mjeri da nemate potrebu niti podijeliti svoje ideje ni sa kim. Uživate u sebi kao dijete u novoj igrački. Slobodno se prepustite svojoj intuiciji i zabavite se kako vama odgovara. Zaslužili ste.… pročitaj više »
skrolaj na vrh