« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
NOVOSTI

Honda CR-V 1.6 i-DTEC dobila je mali dizelaš

Dolazi samo s pogonom na dva kotača, prošla je veliku kuru mršavljenja, troši manje goriva, ima nižu emisiju i osjetno je jeftinija

Novi dizelaš
Novi dizelaš (Automania)
Više o

novi model

,

cijena

,

Honda CR-V

Honda CR-V se pojavila na tržištu 1995., druga generacija je došla 2001., a treća 2006. Četvrta generacija Honde CR-V prisutna je na hrvatskom tržištu od kraja 2012. godine. Prodaje se u 160 zemalja svijeta, a do sada je u prve tri generacije ukupno u cijelom svijetu prodano 5 milijuna primjeraka.

Europska verzija CR-V proizvodi se u Hondinom pogonu u Swindonu u Velikoj Britaniji. Oblik nove generacije znatno je agresivniji i modernije oblikovan, a Honda se nada kako će privući i mlađe kupce. 

Aktualna verzija Honda CR-V pokretana je do sada benzinskim 2.0 i-VTEC motorom (155 KS) koji je opremljen sustavom kontrole visine podizanja ventila i sustavom kontrole nagnutosti bregastih vratila.

Impresivnih 350 Nm okretnog momenta dostupno je u aluminijskom 150 KS snažnom 2.2 i-DTEC dizelskom motoru koji dolazi isključivo s pogonom na sva četiri kotača uz mogućnost odabira između 6-stupanjskog ručnog ili 5-stupanjskog automatskog mjenjača.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

29.10.2013. 10:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh