« Muškarci
objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci
ZAVODLJIVO?!

Gospodo, njegovo veličanstvo - trbuščić

Današnje dame nekako su postale izbirljive, ali tako da će uhvatiti taticu s manje testosterona, manje mišićne mase, a više onih masnih naslagica oko struka

Škemba je postala popularna?
Škemba je postala popularna? (Shutterstock)
Više o

višak kilograma

,

pivski trbuh

,

muškarci

,

privlačnost

,

škemba

Gospodo, imamo vijesti, imamo krasne vijesti. Ne treba nam više biti teško, ne treba nam više biti neugodno, ne trebamo se plašiti da ćemo sakupiti koji kilogram viška jer prema riječima profesora antropologije, ekologije i evolucijske biologije sa sveučilišta Yale, Richard G. Bribiescasa, višak kilograma i famozni pivski trbuh dobra su stvar.

Takozvani "trbuh tatice" dakle onaj malo poveći trbuh navodno je više atraktivniji damama od raznoraznih pločastih i definiranih pločica koje je znamo po pojmom six-pack. Spomenimo samo da prava muškarčina jako dobro zna što je pravi six-pack.

I nama je ovo pomalo čudno, ali današnje dame nekako su postale izbirljive, ali tako da će uhvatiti taticu s manje testosterona, manje mišićne mase, a više onih masnih naslagica oko struka.

Osim toga, a pisali smo već, tatice s trbuščićima u prosjeku žive duže te za razliku od onih koji svakodnevno posjećuju teretane i pomalo su opsjednuti izgledom, imaju manje šansi da budu žrtve srčanog udara ili raka prostate.

Cijeli članak pročitajte na portalu Gentleman.hr

25.02.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh