« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
PREDSTAVLJANJE

Genijator, hrvatska tehnologija unutarnjeg čišćenja motora

Genijator: hrvatski patent s 5 osvojenih nagrada za inovaciju, više od 1000 zadovoljnih korisnika – Brabusov salon u Dubravi bio je domaćin predstavljanja inovativne Genijatorove tehnologije

Genijator je - genijalan
Genijator je - genijalan (Automania)
Više o

Genijator

,

inovacije

Inovativni proizvod Genijator koji u kratkom vremenu uz pomoć tehnologije sagorijevanja čisti vitalne dijelove motora od naslaga koje nastaju nepotpunim sagorijevanjem, ovoga puta predstavio se u zagrebačkoj Dubravi, u salonu legendarnog Brabusa, svjetski poznatog tuning koncepta.

Suradnja dva naoko različita, ali podjednako suvremena branda dogodila se radi obostrane usmjerenosti ka ekološkim rješenjima i društveno odgovornim projektima.

Tvrtka Genijator svoju je tehnologiju koja osim što čuva okoliš i to uz korištenje obnovljivih izvora energije, ovoga puta demonstrirala na fascinantnim Brabusovim modelima te je tako zaokupila i pažnju zahtjevnijih kupaca. Genijatorova tehnologija unutarnjeg čišćenja omogućuje i duži vijek motora, bolje vozne karakteristike i iskoristivost goriva, što danas nisu zanemarive prednosti niti za one dubljeg džepa.

Sve o Genijatoru pročitajte na portalu Automania.hr

20.10.2015. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh