« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
HE HE

Gdje možete pronaći najveće grudi?

Ako ste u potrazi za zemljom u kojoj biste mogli uživati u pogledima na velike grudi u prolazu dok pijete kavu, ova karta će vam biti od velike pomoći

Evo gdje ćete pronaći grudi po svom ukusu
Evo gdje ćete pronaći grudi po svom ukusu (Arhiva)
Više o

grudi

,

zemlje

,

veličina grudi

,

najveće grudi

Velike grudi oduvijek su privlačile muškarce, a ova sarena karta svijeta otkriva prosječnu veličinu ženskih grudi po kontinentima i zemljama diljem svijeta.

Tek toliko da razumijete kartu - svaka veličina košarica označena je zasebnom bojom, a istom su bojom obojene i zemlje svijeta. Statistički podaci sakupljeni iz cijelog svijeta otkrivaju kako su žene s najvećim grudima na svijetu žive u sjevernijim zemljama.

Vode Ruskinje, Šveđanke, Norvežanke i Finkinje, gdje se u prosjeku mogu vidjeti grudi koje obujmljuju grudnjaci s prosječnom veličinom košarice većom od D, odnosno veličinom grudnjaka od 5 na više.

Tek nešto manje grudi vidjet ćete - u Hrvatskoj, koja se zajedno sa susjednom nam Bosnom i Hercegovinom može pohvaliti jednima od najobdarenijih žena našeg poluotoka s veličinom grudi broj četiri i košaricom D.

Odmah iza domaćih cura slijede omiljene turistkinje - Njemice, Čehinje, Mađarice, Nizozemke, Švicarke, Austrijanke i Bugarke.

Najmanje grudi u Europi imaju Albanke (jedva i dvojku), dok se Talijanke, Britanke, Francuskinje, Grkinje, Rumunjke, Srpkinje, Slovakinje i Poljakinje se mogu pohvaliti lijepom, prosječnom trojkom.

Evo karte, pa vi proučite ....

Veličina grudi po zemljama

08.04.2016. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh