Metro-portal.hr

objavljeno 08.04.2016. 21:34:00
HE HE

Gdje možete pronaći najveće grudi?

Ako ste u potrazi za zemljom u kojoj biste mogli uživati u pogledima na velike grudi u prolazu dok pijete kavu, ova karta će vam biti od velike pomoći

Evo gdje ćete pronaći grudi po svom ukusu
Evo gdje ćete pronaći grudi po svom ukusu (Arhiva)

Velike grudi oduvijek su privlačile muškarce, a ova sarena karta svijeta otkriva prosječnu veličinu ženskih grudi po kontinentima i zemljama diljem svijeta.

Tek toliko da razumijete kartu - svaka veličina košarica označena je zasebnom bojom, a istom su bojom obojene i zemlje svijeta. Statistički podaci sakupljeni iz cijelog svijeta otkrivaju kako su žene s najvećim grudima na svijetu žive u sjevernijim zemljama.

Vode Ruskinje, Šveđanke, Norvežanke i Finkinje, gdje se u prosjeku mogu vidjeti grudi koje obujmljuju grudnjaci s prosječnom veličinom košarice većom od D, odnosno veličinom grudnjaka od 5 na više.

Tek nešto manje grudi vidjet ćete - u Hrvatskoj, koja se zajedno sa susjednom nam Bosnom i Hercegovinom može pohvaliti jednima od najobdarenijih žena našeg poluotoka s veličinom grudi broj četiri i košaricom D.

Odmah iza domaćih cura slijede omiljene turistkinje - Njemice, Čehinje, Mađarice, Nizozemke, Švicarke, Austrijanke i Bugarke.

Najmanje grudi u Europi imaju Albanke (jedva i dvojku), dok se Talijanke, Britanke, Francuskinje, Grkinje, Rumunjke, Srpkinje, Slovakinje i Poljakinje se mogu pohvaliti lijepom, prosječnom trojkom.

Evo karte, pa vi proučite ....

Veličina grudi po zemljama

08.04.2016. 21:34:00
http://metro-portal.hr/gdje-mozete-pronaci-najvece-grudi/97439/