« Svijet
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
JOŠ SE DRŽI

Gadafi je živ, NATO ga nije uspio likvidirati

Gadafi se nije pojavio u javnosti otkako je 30. travnja u zračnom udaru na rezidenciju Bab al-Aziziju ubijen njegov najmlađi sin i troje unučadi

Moamer Gadafi
Moamer Gadafi (YouTube)
Više o

Moamer Gadafi

,

NATO

Libijska državna televizija prikazala je u srijedu kasno navečer Moamera Gadafija na sastanku s plemenskim vođama u hotelu u Tripoliju, čime su okončane sumnje o njegovoj sudbini nakon napada NATO-a na njegovu rezidenciju u glavnom libijskom gradu prije dva tjedna.

Gadafi se, naime, nije pojavio u javnosti otkako je 30. travnja u zračnom udaru na rezidenciju Bab al-Aziziju ubijen njegov najmlađi sin i troje unučadi.

"Mi poručujemo svijetu: 'Ovo su predstavnici libijskih plemena'", rekao je Gadafi, gledajući prema svojim gostima i imenujući neke od njih.

Iza Gadafijevih leđa mogao se primjetiti veliki televizijski ekran na kojem je išao prilog televizije Al-Džazire. Zumiranjem su novinari utvrdili da je u kutu ekrana datum 11. svibnja.

Strani novinari smješteni u tom hotelu kažu da se dio zgrade bio zatvoren tijekom održavanja toga sastanka i oni nisu vidjeli Gadafija, što je u suprotnosti s njegovim ranijim pompoznim ulascima na glavna vrata s cijelom svitom iza sebe. Ranije tijekom dana libijski ustanici nanijeli su mu težak poraz osvajanjem zračne luke u opkoljenoj Misrati.

12.05.2011. 08:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  vinac
  12.05.2011. 08:58
  Tko je ovdje terorista????
 2. avatar
  Sportski-Magazin
  12.05.2011. 09:12
  oni bi samo likvidirali kogo god stignu i da se nadovežem na Vinac: pa vidi se tko je terorista i po samoj definicije te riječi jedini terorista je USA i kompanija
 3. avatar
  Orhan
  12.05.2011. 09:50
  ''... lividirati''.Koje li samo sramote uz svu tu današnju sofisticiranu tehnologiju ...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh