« Kazalište
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
KAZALIŠTE

Everything Falls Into Place

Predstava tako postaje mikroslika mogućnosti i načina opstanka i održivosti vlastitog tijela i identiteta u suvremenom društvu

Everything Falls Into Place
Everything Falls Into Place (Arhiva)
Više o

predstava

,

Viewpoints

,

Everything Falls Into Place

Nastavljajući rad na metodologiji Viewpoints, kojom je stvarana site specific predstava "Danas je jučer od sutra", nova predstava Umjetničke organizacije Kabinet usmjerava se na dublje razumijevanje kompozicijskih procesa kreacije izvedbe.

Element prostora uz gestu, oblik i vrijeme dalje oblikuje metaforu pokreta te uvodi moguće narative u odnosima izvođača, koji se asocijativno mogu interpretirati kroz aktualne događaje današnjeg društva - problematika kontakta i izolacije uslijed pandemije korona virusa, neizvjesnost u ono što slijedi, kočenje i ubrzavanje uslijed brzih promjena okolnosti te snalaženje u konstantno promjenjivim okolnostima.

Predstava tako postaje mikroslika mogućnosti i načina opstanka i održivosti vlastitog tijela i identiteta u suvremenom društvu. Analizom potrebe za društvenim kontaktom i povezanošću kroz uspone i padove, sinkroniju i kaos, traže se načini mogućeg ili izmaštanog zajedništva.

Koreografija: Ivana Kalc
Izvedba: Nika Krajnović, Tina Perić, Kristina Žuvela
Glazba: Josip Maršić
Oblikovanje rasvjete: Ivan Bauk
Dizajn vizuala: Andrea Žic
Fotograf: Karlo Čargonja
Snimatelj: Damir Jevtić
Produkcija: Kabinet

>> premijera: petak, 24.09.2021. u 20 sati
>> repriza: subota, 25.09.2021. u 20 sati
>> lokacija izvedbe: HKD na Sušaku 

21.09.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh