« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
ISPROBAJTE

Domaća pasta za borbu protiv celulita

Celulit se polako vraća u fokus žena s dolaskom dužih i toplijih dana i razmišljanje o proljetnoj odjeći koja više otkriva od zimske

Riješite se celulita na prirodan način
Riješite se celulita na prirodan način (Shutterstock)
Više o

celulit

,

vježbe protiv celulita

,

domaća pasta protiv celulita

,

anticelulitni tretman

Celulit je tijekom zime bio lagano u zapećku i o njemu se mislilo tek povremeno, no kako se dani produžuju i temperatura raste, tužne vlasnice narančine kore počinju redovitu bitku protiv neatraktivnih naslaga na bedrima i stražnjici.

>> Celulit - mitovi i istina o mrskoj narančinoj kori >>

Pokušat ćemo im pomoći receptom za domaću pastu protiv celulita koja se vrlo jednostavno priprema i još jednostavnije koristi.

Sastojci:

- 2 žlice bademovog ili maslinovog ulja
- 3 žlice tople vode
- 1/4 šalice krupno mljevene kave

>> Celulit - uklonite ga uz nekoliko kućnih trikova >>

Priprema

Dodajte 3 žlice tople vode u krupno mljevenu kavu i ostavite desetak minuta da kava upije svu vodu i pretvori se u pastu. Umiješajte bademovo ili maslinovo ulje.

Upotreba

Nakon tuširanja nanesite pastu na mjesta gdje se pojavio celulit i trljajte ručnikom ili rukavicom za kupanje pet minuta kružnim pokretima. Nakon tretmana kožu isperite mlakom vodom i nanesite mlijeko za tijelo ili ulje. Postupak ponavljajte dva puta tjedno.

>> Povrće koje uništava celulit >>

Uz zdravu prehranu, ciljane vježbe za bedra i stražnjicu i puno vode, celulit će nestati gotovo do neprepoznatljivosti u roku od dva mjeseca.

01.03.2015. 11:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh