« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Današnji muškarci su postali dosadni

Od adrenalinskih freakova muškarci su se u samo tri desetljeća transformirali u sjedilački spol čija je prosječna razina uzbuđenja kao i kod žena

Dragi, baš je uzbudljivo ...
Dragi, baš je uzbudljivo ... (Arhiva)
Više o

dosada

,

muškarci

,

seksualno uzbuđenje

,

karakter

,

adrenalin

Muškarci su, prema ženama, lijene bitange ... Zvučalo je prilično seksistički sve do istraživanja Sveučilišta St. Andrews koje je pokazalo da su današnji muškarci bitno dosadniji i manje skloni fizičkim aktivnostima nego prije trideset godina.

Pred tridesetak godina muškarcima je bilo normalno krenuti na planinarenje ili upisati tečaj padobranstva, što današnjim muškarcima ne pada ni na kraj pameti.

Od adrenalinskih freakova muškarci su se u samo tri desetljeća transformirali u sjedilački spol čija je prosječna razina uzbuđenja kao i kod žena, dok je prije ta razlika bila drastična.

Kako je istraživanje pokazalo i da muškarci ne vole aktivnosti koje se ponavljaju pa su dosadne, očito je da se sve više približavamo idealu iz filma Wall-E gdje je vaša leteća fotelja sve što vam treba u životu. 

31.08.2013. 14:06:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    dalibor
    31.08.2013. 18:51
    Moram se osvrnuti na ovo gore što piše. Zapravo, pišete sranja nezamislivih razmjera. Žene kažu ovo, žene misle ono..Žene nisu jednostavne, vidite da sve više muškaraca odustaje od njih :)...
    Piše, također, da se muškarci više ne bave ničim i da su lijeni. Onda ćete napisati za mjesec ili dva kako su muškarci koji se bave nečim što ih vesele djetinjasti i neodgovorni i da ženama trebaju pravi muškarci. Znate postoje ljudi koji se lako zanesu u to što vide na ovakvim portalima, upravo dok ovo pišem, aktualan je članak ''Mušakrci su sve više skloni depresiji''. Zašto ne pišete kakve su žene nama muškarcima? Pa nisu ni one neka luda zabava, osim u seksualnom smislu, budimo iskreni...Što hoću reči, vremena se mijenjaju, ali novinari i dalje pišu iste debilne stvari kao u uvijek, bez smisla.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh