« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
MYTHBUSTERS

Mitovi o muškarcima koji nisu istiniti

Tijekom godina uz muškarce su se počeli vezivati mitovi koji, zapravo, nemaju apsolutno nikakve veze s istinom

Ne, nisu svi infantilni navijači :)
Ne, nisu svi infantilni navijači :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

muškarci

,

mitovi

,

duljina penisa

Muškarci su bića koja se prilično razlikuju od žena, što po načinu razmišljanja, što po prioritetima u životu. No, tijekom godina uz muškarce su se počeli vezivati mitovi koji, zapravo, nemaju apsolutno nikakve veze s istinom.

Recimo, o muškarcima se govori da nisu pričljivi i da često šute, a čak su se pojavila i istraživanja koja su tvrdila da žene u danu izgovore bitno više riječi od muškaraca. I jedno i drugo je totalna izmišljotina, a stvar je vjerojatno u tome da muškarci manji dio riječi izgovaraju pred ženama.

Naravno, muškarcima je na pameti jedino seks i to u bilo koje doba dana, govori se unaokolo, uz nevjerojatan podatak da se to događa svakih sedam sekundi. Zapravo, preko polovice muškaraca misli na seks svakog dana, a čak 43 posto pomisli na njega tek par puta tjedno ili mjesečno, dok ih 4 posto ne misli o seksu niti jednom mjesečno. 

Muškarci nisu za veze? Osamdeset posto muškaraca ulazi u veze u jednakom broju kao i žene, a dvadeset posto ih priznaje da je preplašeno vezama i da ih izbjegava.

Ima i onaj mit o strahu pred uspješnim ženama i muškarcima koji ne vole prvi korak u vezi - i jedan i drugi navod ne mogu biti dalje od istine. 

Za kraj, naravno, načini procjene veličine alatke u gaćama - ni dužina srednjeg prsta ni stopala ne mogu se nikako dovesti u vezu s duljinom penisa, ma koliko se trudili. 

01.09.2013. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh