« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina
CHD 2014

Croatia Harley Days 2014.

od 12. do 15. lipnja: četiri dana moto spektakla u Biogradu na Moru za sve ljubitelje motora

Mrcine okupirale Biograd
Mrcine okupirale Biograd (Automania)
Više o

Biograd na moru

,

Croatia Harley Days 2014

Biograd na moru ugostio je jedno od najvećih europskih okupljanja zaljubljenika u Harley Davidson. Nakon uspješne 2011. godine, Croatia Harley Days - H.O.G. Rally ponovno se vraća na Jadransku obalu, a ove godine najavljen je dolazak čak 30 tisuća motocikala. Harley entuzijaste i znatiželjnike očekuje četiri dana pravog moto spektakla u krugu velike Harley-Davidson obitelji.

Organizatori Grad Biograd na Moru, Harley Davidson i Adria Events pripremili su bogat program u čijem će glazbenom dijelu nastupiti neki od najpoznatijih europskih cover bendova.

Uz inozmene izvođače kao što su Achtung Babies, Guns'n'Roses Experience, Aerosmith Bigones, LiveWire AC/DC Tribute, Tenors of Rock, OI&B Zucchero i Ben Portsmouth Taking Care of Elvis Band nastupit će i nekoliko domaćih bendova od kojih treba izdvojiti Soul Fingerse i The Beatles Revival Band.

Glazbeni program odvijat će se na tri pozornice. Beach Stage smješten pored plaže Dražice i Harbour Stage u gradskoj luci rezervirani su za koncerte, dok će se uz glazbenu selekciju DJ-eva posjetitelji moći zabavljati na Sunset Stageu na plaži Soline.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

15.06.2014. 10:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh