« Kazalište
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
PREDSTAVA

Crnogorac u krevetu danas krenuo za Zagreb

Crnogorac u krevetu danas krenuo za Zagreb da stigne na nastup 22.10. u 20h - kazalište Vidra

Crnogorac u krevetu
Crnogorac u krevetu (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

kazalište Vidra

,

predstava

,

Crnogorac u krevetu

Nakon urnebesnih sedam predstava odigranih u dvorani Lora i najposjećenije predstave u Makarskoj (oko 700 gledatelja) - urnebesna, najgledanija crnogorska komedija svih vremena Crnogorac u krevetu kreće na turneju po Hrvatskoj. Predstava će se održati u sedam gradova Lijepe naše. U kazalištu Vidra nastupa 22.10. sa početkom u 20h.

Riječ je o poznatoj komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima, koja na duhovit način govori o svim životnim fazama, a naročito duhovito opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para.

Talent glumaca i autora komedije Peđe Šuškavčevića otkriven je 1987. i od tad je status i simbol crnogorske komedije. Talent glumca su prepoznali i Dalmatinci. Karte za predstave su rasprodane u jednom danu. Poneki gledatelji su 3 puta gledali istu predstavu u Splitu, tražeći ulaznice za rodbinu i prijatelje, časteći ih za rođendane, poklanjajući im jedan originalan i nezaboravan poklon.

Ono što nam najviše nedostaje u današnje vrijeme je malo smijeha, a smijeh je u ovoj predstavi je zagarantiran i to puna 2 sata.

Crnogorac je obećao u Zagrebu napraviti pravi urnebes, kojeg će zagrebačka publika pamtiti. Sve informacije na kontakt broj: 091/ 34 40 43 0 - Globo travel.  

10.10.2013. 16:47:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh