« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

Citroen DS 4S

Novi Citroen DS 4S: dizajniran u Francuskoj i proizveden u Shenzhenu u Kini. To je već četvrti DS proizveden u Kini

Citroen DS 4S
Citroen DS 4S (Automania)
Više o

Citroen DS 4S

Novi Citroen DS 4S imao je kinesku premijeru na Guangzhou Motor Showu krajem 2015. Ovim modelom Citroen nastavlja svoju ofenzivu u segmentu kompaktnih premium vozila. Model DS 4S je dizajniran u Francuskoj i proizveden u Shenzhenu u Kini.

DS 4S izražava tehnologiju i profinjenost. S tri vozila na tržištu kompaktnih vozila - dva u Europi i jedan u Kini - marka DS sada ima sve adute za uspjeh na najvećem segmentu premium vozila na svijetu, segmentu u punom zamahu, posebice u Kini.

Od automobila DS 4S do Novog DS 5, ključne riječi modela DS jesu tehnologija i profinjenost koje nude jedinstveno iskustvo vožnje te objedinjuju dinamičnost i udobnost. Ove riječi svoj puni smisao dobivaju na modelu DS 4S koji je svijetu bio premijerno predstavljen na salonu automobila u Guangzhouu u 2015.

Ovaj novi model savršeno se uklapa u vrijednosti koje Citroen njeguje. Salon automobila u Pekingu, koji  je otvorio svoja vrata u ponedjeljak 25. travnja, bit će obilježen komercijalnim lansiranjem novog DS modela ekskluzivno za kinesko tržište: DS 4S.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

26.04.2016. 10:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh