« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

Citroën C-XR Concept premijerno u Pekingu

Citroën C-XR Concept ima premijeru na autosalonu u Pekingu - najavljuje prvi SUV u suradnji marke Citroën i kineske tvrtke Dongfeng Motor Group

Citroën C-XR Concept
Citroën C-XR Concept (Automania)
Više o

Citroën C-XR Concept

,

Dongfeng Motor Group

Potaknut dinamičnošću i snažnim rastom kineskog tržišta, Citroën prigodom salona u Pekingu otkriva Citroën C-XR Concept. Konceptni automobil nudi suvremen pristup SUV-u koji se temelji na vrijednostima marke Citroën: dojmljiv dizajn, iznimna udobnost svojstvena umijeću marke i tehnološki izbori okrenuti učinkovitosti.

Konceptni C-XR najavljuje prvi SUV-a u suradnji marke Citroën i kineske tvrtke Dongfeng Motor Group, kojim žele osvojiti segment koji je u Kini u punom zamahu (gotovo tri milijuna prodanih vozila u 2013., što je rast od više od 50 % u odnosu na 2012.).

Citroën C-XR Concept krasi kompaktan, trenutačno prepoznatljiv stil s naglašenim karakterom SUV-a koji spaja eleganciju i robusnost.

Elegancija je istaknuta skladnim proporcijama i pomnom stilskom obradom, a robusnost širinom te funkcionalnim i estetskim atributima koji oblikuju njegov identitet SUV-a.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

21.04.2014. 11:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh