« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 6 godina
SAZNAJEMO

Bultaco predstavio inovativne modele električnih bicikala

Legendarni španjolski proizvođač predstavio je svoju liniju električnih bicikala Brinco i Albero koji se u Hrvatskoj mogu kupiti uz poticaje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

Bultaco proizvodi sjajne električne bicikle
Bultaco proizvodi sjajne električne bicikle (Bultaco)
Više o

električni bicikl

,

Bultaco

Bultaco, legendarni španjolski proizvođač motocikala predstavio je svoje modele električnih bicikala hrvatskim i slovenskim medijima. Modeli Brinco i Albero namijenjeni su svima koji uživaju u slobodi vožnje uz vjetar u kosi, a kombiniraju najbolja svojstva motocikala i bicikala pa ih najbolje opisuje termin moto - bike.

Bultaco je električne bicikle počeo proizvoditi 2014, a od 2017. su putem tvrtke Electric Motions prisutni i na hrvatskom i slovenskom tržištu. U Hrvatskoj su Bultaco proizvodi kategorizirani kao energetski učinkovita vozila pa je pri kupnji moguće iskoristiti poticaje Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu do 20.000 kn za fizičke osobe, odnosno do 40% iznosa, a uskoro će biti raspisan i poziv za pravne osobe.

Predstavljeni su Bultaco modeli inovativnih vozila - električni bicikli Brinco i Albero. Bultaco električni bicikli su fuzija motocikla i bicikla pa ih najbolje opisuje termin moto - bike. Omogućavaju vam da ih pokrećete pedaliranjem, ali i da ubacite u višu brzinu koristeći način pokretanja uz pomoć motora koji napaja punjiva baterija. Ovisno o modelu, varira i doseg vožnje, a postoji i nekoliko načina vožnje, ovisno o tome vozite li se gradom, uživate u prirodi ili preferirate sportsku vožnju.

Bultaco Brinco predstavlja sve dobro poznate vrijednosti branda prilagođene novim zahtjevima 21. stoljeća - strast, želju za inovacijom i natjecateljski duh. S Brincom je rođen novi pionirski koncept tvrtke - električni bicikl, odnosno moto - bike. Uz 100% električni pogon, izravno kontroliranje gasa i iskustvo samostalnog pedaliranja dobit ćete fantastičnu dozu adrenalina baš svaki put! Danas imate priliku isprobati Brinco R i Brinco RB modele te Albero 4.5, model namijenjen za gradsku vožnju.

Kad pogledate Bultaco vozila, već na prvi pogled ćete uočiti da ne ulaze niti u jednu kategoriju postojećih grupa vozila na dva kotača. Od motocikla su naslijedili motor (u ovom slučaju električni) kontroliran ručicom gasa, snagu, okretni moment i brzinu, dok su od bicikla preuzeli pokretanje putem pedala, lakoću i okretnost. Na taj način nastao je hibrid s novim nazivom moto - bike. Obzirom na vrhunski dizajn i vozna svojstva te na ekološku prihvatljivost, riječ je o proizvodima koji se odlično uklapaju u životni stil koji uključuje puno boravka u prirodi i avanturistički duh, ali će ih voljeti i svi oni koji vole izbjeći gradske prometne gužve vozeći se na dva kotača," komentirao je Darko Tukulj, vlasnik i direktor Electric Motionsa, zastupnika Bultaca za Hrvatsku i Sloveniju.

Bultaco električni bicikli su ekološka vozila koja čuvaju okoliš, odnosno ne zagađuju ga i uklapaju se u životni stav većine biciklista, ali i motociklista, da je važno biti u skladu s prirodom i ne nanositi štetu okolišu. Uz električni bicikl moguće je bezbrižno uživati u prirodi, a pritom imati jednak osjećaj adrenalina, slobode i pustolovine kao i kada vozite motocikl. Uz to, ekološka vozila se isplate i trend su već danas, a pogotovo u budućnosti: Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost pripremio je poticaje za hrvatske građane koji nabavljaju eko vozila, a uskoro će biti raspisan i poziv za pravne osobe pa, uz užitak u vožnji, eko električno vozilo donosi i uštede prilikom kupnje.

U Hrvatskoj i Sloveniji Bultaco električne moto - bikeove moguće je kupiti putem ovlaštenog uvoznika, tvrtke Electric Motions.

11.05.2018. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh