« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
BLIZANCI - 2012.

Blizanci - godišnji horoskop za 2012.

Godišnji horoskop za Blizance za 2012. donosi ispravljanje pogrešaka koje ste učinili u 2011. i novi optimizam te pregršt dobrih prilika

blizanci
Više o

horoskop

,

Blizanci horoskop

,

blizanci godišnji horoskop

,

horoskop 2012

,

godišnji horoskop 2012

U ovoj ćete godini biti u središtu pozornosti, s Jupiterom i dvije pomrčine u vašem znaku. Veselite se 11. lipnju jer to je datum kad u vaš znak ulazi Jupiter koji će se u njemu zadržati do sredine 2013. Privlačit ćete sreću, ljude i dobre prilike koji mogu dovesti do vrhunaca u karijeri i vodećih položaja do kraja 2012. godine.

Prvi ćete dio godine provesti ispravljajući pogreške koje ste učinili u 2011. (npr. to što ste radili više projekata površno umjesto da ste pozornost usmjerili na najvažniji i odrađivali ih jedan po jedan). S Jupiterom u znaku, doći će i do navale optimizma i dobrih prilika koje se događaju jednom u 12 godina - prisjetite se kako je bilo 2000. godine.

Saturn će biti u Vagi do 5. listopada. On je do toga datuma u vašoj petoj kući ljubavi, samoispunjenja i kreativnosti pa će vas tjerati na veliku ozbiljnost kad su u pitanju ljudi koje smatrate važnima u svome životu.

Što se tiče ljubavnog života, jedna već zaboravljena ljubav mogla bi se ponovno pojaviti u 2012. ili biste mogli odlučiti završiti jednu dulju ljubavnu priču prekidom ili pak podići vezu na višu razinu.

Kako se Uran nalazi u 11. kući vaših nada, želja i snova, pravi izbor za partnera u ovom će razdoblju biti pripadnici zodijačkog znaka Vage, a i Vodenjaci će vam također biti odličan partner u velikim postignućima koje ste isplanirali za budućnost.

Najbolje razdoblje za putovanja:
9. srpnja do 13. kolovoza
Najbolje razdoblje za nove ljubavi:
4. studenoga do 19. prosinca
Najbolje razdoblje za nove poslove:
22. studenoga do 6. prosinca

Neptun, planet snova i ružičastih vizija smjestio se u Vodenjaku te će tamo ostati čak do 2025. godine. Za vas je to i dobro i loše. Neptun ima običaj stvari prikazivati ljepšima i uzbudljivijima nego što to stvarno jesu. Koliko god vaše želje bile dobro argumentirane i promišljene, morate biti svjesni da uvijek postoji određeni rizik. Može doći do nerazumijevanja i konfuzije i propitivat ćete svoje ciljeve i pogled na život. Najviše ćete dvojbi imati u pogledu karijere i pitat ćete se zagovarate li u svom profesionalnom životu prave vrijednosti.

Dvije pomrčine u vašem znaku nisu baš uobičajena pojava. Pomrčina Sunca 21. svibnja u vašem znaku dat će vam dodatnu snagu da postignete ciljeve, samo budite vrlo jasni i sigurni u to što su vam ciljevi. Izaberite jedan ili dva i čvrsto ih se pridržavajte. Pratite svoj napredak i pomrčina Mjeseca 28. studenoga će vam pomoći da učinite nužne prilagodbe i nastavite odlučno slijediti svoje ciljeve u 2013. godini.

POSAO: Godinu financijske stabilnosti, kakva će biti 2012., treba pametno iskoristiti. Prvi dio godine provedite u završavanju projekata iz prošle koji su ostali u ladicama, dok drugi dio godine, nakon ulaska Jupitera u vaš znak, donosi prosperitet u poslovanju koji će vam omogućiti dugotrajno zadovoljstvo.

LJUBAV: Cijela će godina biti povoljna na ljubavnom planu, što Blizanci bez partnera mogu iskoristiti za uvođenje nove osobe u svoj život, dok će oni u vezama učvrstiti svoju ljubav i vratiti joj stari žar.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na probavni sustav, a kako će vam i živci ponekad biti tanji nego što bi trebalo, mogli bi donijeti dodatne probleme povezane sa stresom. Osim toga neće biti većih zdravstvenih poteškoća.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Pročitajte i Veliki kineski godišnji horoskop za 2012. - godinu Zmaja

14.12.2011. 18:38:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh