« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
VODENJAK - 2012.

Vodenjak - godišnji horoskop za 2012.

Godišnji horoskop za Vodenjaka za 2012. donosi odlično razdoblje za nove poslove koji će vas uozbiljiti i mogućnost nove velike ljubavi

vodenjak
Više o

horoskop

,

Vodenjak horoskop

,

vodenjak godišnji horoskop

,

horoskop 2012

,

godišnji horoskop 2012

Prva će polovica 2012. biti vrlo različita od druge polovice godine. Jupiter je u Biku do 10. lipnja i bit ćete usredotočeni na obiteljske odnose. Također, bitna su sva događanja koja se tiču kuće i doma pa oni koji traže savršen dom imaju veliku priliku pronaći ga.

Kupovina, najam, uzimanje cimera, to će biti teme o kojima morate razmišljati i donijeti dobru odluku u razdoblju od početka godine do svibnja.

Kad 10. lipnja Jupiter stigne u vaš prijateljski znak Blizanca, bit će to vrijeme ljubavi i kreativnosti te samoostvarenja. Ako ste sami, odlična je prilika za upoznavanje novih ljubavi, a najbolji bi izbor bile osobe rođene u znaku Blizanca i Strijelca.

I najsamozatajnije će Vodenjake Jupiter natjerati na druženje ovoga lipnja. Bit će te odličan i zabavan domaćin i dobro društvo za tulume. Ako ste roditelj, ovo će biti vrijeme koje ćete pamtiti po kvalitetnom druženju s djecom.

Nemojte ih kvariti bezveznim poklonima već iskoristite vrijeme za druženje - vodite ih van, na skijanje, hiking, kampiranje, na more, u prirodu i uživajte u odlično iskorištenom vremenu.

Saturn, planet discipline i restrikcija, mijenja znak u listopadu kada dolazi u Škorpiona gdje će ostati do rujna 2015. Nalazit će se u vašoj 10. kući karijere, ega i društvenog ugleda pa biste na poslu mogli imati problema.

Neće više biti dolazaka na posao kad to poželite, nećete si moći dopustiti da budete rastreseni i trebat ćete biti izuzetno dobro usredotočeni na sve što radite.

Mogli biste dobiti povišicu čim Saturn uđe u znak Škorpiona, ali mnogi od vas neće od Saturna imati koristi sve do 2013.

Najbolje razdoblje za putovanja:
25. ožujka do 19. svibnja
Najbolje razdoblje za nove ljubavi:
3. svibnja do 28. kolovoza
Najbolje razdoblje za nove poslove:
25. veljače do 18. travnja

Na vas će u 2012. utjecati dvije pomrčine. Prva je sunčeva, 21. svibnja u Blizancima, a druga je također u Blizancima 28. studenoga, ali ovoga je puta riječ o pomrčini mjeseca. Ove će dvije pojave najviše utjecati na vaš ljubavni život, tako biste se 21. svibnja mogli strašno zaljubiti, a u studenome biste pak mogli o partneru otkriti nešto sasvim neočekivano. Zabilježite si datum 11. lipnja u svoj kalendar. Ako ste sami, otiđite svakako toga dana na ljubavni sastanak. Ako nemate s kim, probajte i sa sastancima na slijepo, ugovorite sastanak on-line ili bilo kako. Sigurno ćete se dobro provesti.

POSAO: Posao je Vodenjacima ove godine sjajno aspektiran, kako s financijske tako i sa strane napredovanja u karijeri. Naročito treba obratiti pažnju na drugi dio godine, kada bi vas posao mogao odvesti u inozemstvo ili mnoštvo poslovnih putovanja. Opterećenje će biti veliko, no sve ćete izdržati ako ćete biti koncentrirani.

LJUBAV: Pokušajte godinu provesti u društvu najdražih osoba koliko god je to moguće, jer će vam obitelj biti najbolja podrška u svim turbulentnim situacijama koje se mogu dogoditi u poslovnom segmentu života.

ZDRAVLJE: Uglavnom dobro, sredinom godine pripazite na moguće alergije i prehlade, koje bi se mogle pretvoriti u nešto kompliciranije i zahtjevnije za liječenje, stoga pamet u glavu, zdrava prehrana i vježbanje su nužni.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Pročitajte i Veliki kineski godišnji horoskop za 2012. - godinu Zmaja

14.12.2011. 18:46:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh