« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
BIK - 2012.

Bik - godišnji horoskop za 2012.

Godišnji horoskop za Bika za 2012. donosi materijalne rezultate rada i nove prilike koje će vam doslovno padati u krilo, moguća i je i nova ljubavna veza koja će trajati cijeloga života

bik
Više o

horoskop

,

Bik horoskop

,

Bik godišnji horoskop

,

horoskop 2012

,

godišnji horoskop 2012

Novac - kako ga prikupiti što više i kako u njemu uživati, obilježit će vašu 2012. Sretni ćete Jupiter pažljivim planiranjem i pametnom kupovinom iskoristiti na najbolji način. Taj će se planet u vašem znaku zadržati do 10. lipnja, a  osim na materijalna dobra, utjecat će i na vaše odnose s ljudima.

Prijatelji i partner bit će vam izuzetno važni, a može se dogoditi da s postojećim partnerom, ako ga imate, uđete u dugu i predanu vezu koja bi mogla biti i doživotna.

Uz veliku podršku Jupitera često ćete biti u pravo vrijeme na pravom mjestu i zgrabiti prilike koje vam budu pružene. Bez obzira svu podršku Jupitera, nikako nemojte postati obijesni ili se preforsirati pokušavajući iskoristiti baš sve prilike. Dozvolite da sreća dođe sama umjesto da je bjesomučno naganjate.

Početkom listopada Saturn ulazi u Škorpiona, u zonu odnosa s ljudima. Konačno ćete od svoje okoline, kolega i prijatelja, dobiti priznanje za vaš trud. Slobodno si postavite visoke ciljeve i vidjet ćete materijalne rezultate svoga rada, a toliko željeno priznanje okoline stići će krajem 2012.

Najbolje razdoblje za putovanja:
11. srpnja do 20. prosinca
Najbolje razdoblje za nove ljubavi:
21. svibnja do 28. studenoga
Najbolje razdoblje za nove poslove:
9. travnja do 15. srpnja

Cijele ćete 2012. godine imati bljeskove intuicije i predosjećaja koje će aktivirati Uran. Slušajte svoj unutrašnji glas, pogotovo onaj koji vam govori o prijateljima i karijeri.

S obzirom na to da ste zemljani znak, što dakako znači da stojite čvrsto na zemlji, imate problema sa slušanjem vlastitih duhovnih vodiča i znakova koje vam šalje podsvijest.

Ove će godine biti izuzetno mudro upravo slušati svoj unutrašnji glas jer vam baš on može donijeti veliku korist.

Venera će se u vašem vladajućem znaku nalaziti u ožujku, a tu će se naći i mladi Mjesec u kući ljubavi pa bi ovo moglo biti odlično vrijeme za upoznavanje životnog partnera.

Onima koji se u sadašnjoj vezi osjećaju zarobljeno, retrogradna će Venera u svibnju pružiti priliku da konačno pobjegnu iz ograničavajućih odnosa. Zanimljivo je da vam bijeg neće biti nimalo težak, znak za izlaz čudesno će se pojaviti i nećete za prekid morati uložiti niti najmanji napor.

POSAO: Financije su dobro aspektirane tijekom cijele godine, no u prvoj polovici očekujte tek pozitivnu nulu, što će biti pravi poduhvat. U drugom dijelu godine dolazi vrijeme zarade i novih investicija, pa se malo strpite.

LJUBAV: Harmonični odnosi s partnerom trajat će najveći dio godine, no naročito povoljno razdoblje možete očekivati pred kraj godine, kada će na naplatu stići sav trud koji ste ulagali u vezu. No, nemojte nipošto dozvoliti da se bilo kakvi vanjski utjecaji upletu između vas i voljene osobe.

ZDRAVLJE: Zahvaljujući povoljnom utjecaju Jupitera, zdravlje Bikova bit će vrlo dobro tijekom prva tri kvartala godine, no u devetom mjesecu počinje razdoblje kad ćete se trebati više čuvati.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Pročitajte i Veliki kineski godišnji horoskop za 2012. - godinu Zmaja

14.12.2011. 18:37:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh