« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
LAV - 2012.

Lav - godišnji horoskop za 2012.

Godišnji horoskop za Lava za 2012. donosi vam rast popularnosti, puno društvenih događaja, mogućnost selidbe i stjecanja nekretnina

lav
Više o

horoskop

,

Lav horoskop

,

Lav godišnji horoskop

,

horoskop 2012

,

godišnji horoskop 2012

Vaš posao i karijera bit će u središtu pozornosti u 2012. Prva će polovica godine biti teža, s dosta uspona i padova, ali kad Jupiter, planet dobre sreće i mogućnost stigne u 11. kuću, pojavit će se nove odlične prilike.

Prijateljstva i odnosi s ljudima također će biti podložni usponima i padovima,  a do kraja godine mogli biste se početi družiti s potpuno novom vrstom prijatelja.

Od 10. lipnja rast će vaša popularnost jer se Jupiter smješta u Blizancima. Stvari će se događati vrlo brzo, ponekad čak i prebrzo za vas. Postizanje vlastitih ciljeva vaš je cilju 2012.

Radite na umrežavanju s ljudima, krećite se u društvu, tiskajte nove lijepe posjetnice. Promijenite vanjski izgled, nova će frizura učiniti čuda!

Rujan je za vas najbolji mjesec 2012. U tom će vam mjesecu Venera pružiti maksimalnu podršku, a mladi će Mjesec podebljati vaš račun u banci i učiniti vas čarobnjakom u stjecanju novca.

Razmislite o priključivanju klubovima, udrugama i raznim interesnim skupinama jer ćete tako najbolje iskoristiti svoj lavlji šarm i dobro ga unovčiti.

Najbolje razdoblje za putovanja:
11. ožujka do 22. lipnja
Najbolje razdoblje za nove ljubavi:
25. srpnja do 1. studenoga
Najbolje razdoblje za nove poslove:
4. lipnja do 18. studenoga

Jupiter u Blizancima mogao bi također donijeti izazove u odnosima s ljudima, prvenstveno u partnerskim poslovima u koju je uključena supina ljudi.

Pazite da se ne posvađate sa suradnicima i budite pošten timski igrač jer stvari neće ići glatko kao što ste očekivali.

Može se dogoditi da vam netko u drugoj polovici godine kaže ono što ne želite čuti i zbog čega ćete se osjećati posramljeno i neugodno.

Početkom listopada vaša će se pozornost usmjeriti na dom jer Saturn prolazi kroz znak Škorpiona, vašu 4. kuću obitelji i korijena.

Kupovina nekretnina, selidba, organiziranje obiteljskih skupova bit će u središtu vaše pozornosti u drugoj polovici 2012. godine. Može se dogoditi i to da ćete biti angažirani oko brige za starijeg rođaka ili roditelja. 

POSAO: Stabilna godina napretka za Lavove treba se iskoristiti kako bi se postavili temelji za dugoročnu financijsku stabilnost, stoga zasučite rukave jer ove godine Lavovima ide kao rijetko kada. Bili vlasnik ili zaposlenik, očekuje vas napredak i veći financijski priljev, naročito u zadnjem kvartalu godine.

LJUBAV: Par zapreka na putu ljubavi neće biti preveliki problem ako im na vrijeme posvetite dovoljno pažnje i truda. Sredina godine naročito je nepovoljna, tako da u ljetnom periodu trebate biti izuzetno osjetljivi na potrebe partnera i dragih osoba. Slobodni Lavovi mogu i dalje računati na šarm, no trajnijeg partnera ove godine neće biti lako naći.

ZDRAVLJE: Tijekom cijele godine Lavovi trebaju paziti na zdravlje, jer raspored planeta nosi poteškoće s leđima, probavom i umorom. Cirkulacija također neće biti na visini, stoga oprez i slušajte savjete liječnika vrlo pozorno.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Pročitajte i Veliki kineski godišnji horoskop za 2012. - godinu Zmaja

14.12.2011. 18:39:26
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    16.12.2011. 13:34
    "nova frizura učinit će čuda", sve vezano za moju frizuru je čudo s obzirom na to da nema kose. ili stvarno prizivamo čudo. kaj je vlč. Sudac bio sukreator horoskopa.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh