« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
ŠKORPION - 2012.

Škorpion - godišnji horoskop za 2012.

Godišnji horoskop za Škorpiona za 2012. donosi ulazak Saturna u sunčev znak u listopadu pa do tada treba osigurati dobru poslovnu poziciju i srediti ljubavne poslove

Fotografija vijesti
Više o

horoskop

,

Škorpion horoskop

,

škorpion godišnji horoskop

,

horoskop 2012

,

godišnji horoskop 2012

Vjerojatno najveća novost za Škorpione je dolazak najstrožeg planeta u zodijaku Saturna u vaš znak 5. listopada. Do tada biste se stvarno trebali zabavljati što više možete i iskoristiti sve prilike za izlaske i vesela druženja.

Saturn je vrlo strog znak koji ne dopušta prečice i razmaženo ponašanje već očekuje rezultate.

To je planet koji vlada znakom Jarca, a pripadnici toga znaka ne libe se hodati po leševima kako bi došli do svog cilja. Zadnja će tri mjeseca 2012. upravo taj aspekt koji vas tjera na ozbiljno djelovanje najviše doći do izražaja.

Ipak, prvih 9 mjeseci ove godine obilježit će položaj Jupitera, a on će prvu polovicu boraviti u Biku, u vašoj kući odnosa s ljudima.

Drugi bi vam ljudi mogli u ovom razdoblju donijeti dobru sreću, pogotovo pripadnici znaka Bika. Ovo je jedna od najboljih pozicija za parove koji bi željeli podići svoju vezu na višu razinu te za osobe koje žele pronaći životnog partnera.

Kad se Jupiter 10. lipnja preseli u Blizance, gdje će ostati punu godinu dana, on će se smjestiti u vašu osmu kuću zajedničkih planova.

Moguće je da ćete dobiti iznenadan priljev novca iz neočekivanih izvora, npr. nasljedstvo, dobitak na igrama na sreću, dividendu ili povrat poreza. Sjetite se produžiti osiguranje i nemojte biti rastrošni.

Najbolje razdoblje za putovanja:
18. siječnja do 3. travnja
Najbolje razdoblje za nove ljubavi:
13. svibnja do 28. srpnja
Najbolje razdoblje za nove poslove:
25. lipnja do 13. kolovoza

Iskoristite iznenadne dobitke, ali budite pametni i pokušajte uštedjeti. Iako će vam biti zadovoljstvo raditi s drugima i poslovni će vam partneri biti zabavni, pametno bi bilo ne vjerovati im sasvim. Vi ste vrlo lojalan zodijački znak koji bi mnogi mogli znati iskoristiti pa pazite što govorite i budite oprezni u poslovnim pothvatima u koje su uključeni drugi ljudi. Netko bi vas lako ove godine mogao prevariti ukoliko dozvolite da osjeti vašu naivnost.

2012. godina uvelike je godina u kojima ćete preispitivati ono što se napravili u prošlosti i vjerojatno odlučiti da morate napraviti neke promjene. Jupiteru osmoj kući znači da biste trebali puno raditi s ostalim ljudima. Nekim Škorpionima to nije problem, ali većina radije djeluje sama. Uran će cijelu godinu provesti u Ovnu, vašoj 6. kući rada, zdravlja i svakodnevnih poslova. Ako je ikada bilo odlično razdoblje da se dovedete u formu i skinete kilograme, to je upravo 2012. godina!

POSAO: Prvi dio godine bit će prilično zahtjevan i težak, kako u financijskom smislu tako i u međuljudskim odnosima na poslu. Ne treba očekivati previše, jer ćete se tako manje razočarati svim problemima koji će vam stati na put. Drugi dio godine donosi olakšanje, no ne i predobre financijske rezultate.

LJUBAV: Prvi i zadnji kvartal godine donijet će nesuglasice s partnerom, koje se mogu nadvladati jedino strpljenjem i čistom, iskrenom komunikacijom. Srednji dio godine iskoristite za ispravljanje grešaka i pomirenje.

ZDRAVLJE: Kao i u ljubavnom životu, početak i kraj godine donijet će zdravstvene probleme, naročito vezane za probavu, tako da nužno trebate promijeniti način prehrane.

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2011 Ovan
Godišnji horoskop 2011 Bik
 Godišnji horoskop 2011 Blizanci
Godišnji horoskop 2011 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2011 Lav
 Godišnji horoskop 2011 Djevica
 Godišnji horoskop 2011 Vaga
Godišnji horoskop 2011 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2011 Strijelac
 Godišnji horoskop 2011 jarac
 Godišnji horoskop 2011 Vodenjak
Godišnji horoskop 2011 Ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

Pročitajte i Veliki kineski godišnji horoskop za 2012. - godinu Zmaja

14.12.2011. 18:42:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh