« Kazalište
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
KAZALIŠTE

Besplatne online predstave Teatra Gavran od 15. siječnja

Četiri predstave Teatra Gavran bit će od 15. siječnja trajno besplatno online dostupne, a prva je na rasporedu komedija "Pandorina kutijica" u režiji Roberta Raponje

Hotel Babilon
Hotel Babilon (Arhiva)
Više o

predstave

,

besplatne predstave

,

Teatar Gavran

Riječ je u komediji o muško-ženskim odnosima u kojoj nakon 25 godina sretnoga i mirnoga braka Pero zaviri u kutijicu u kojoj njegova žena Buba čuva pisma iz mladosti i svoj intimni dnevnik. U predstavi glume Željko Duvnjak, Mladena Gavran i Ivica Jončić. 

Predstavu možete pogledati od 10 sati, a tjedan dana nakon toga, 22. siječnja bit će dostupna monodrama "Hotel Babilon" u režiji Aide Bukvić. U navedenoj predstavi Mladene Gavran glumi 11 likova, a pričaju neobičnu priču o ljetnoj ljubavi u malom dalmatinskom gradu između slovačke turistkinje i lokalnoga zavodnika. Koliko je ova predstava uspješna, svjedoči činjenica da je u kazalištu izvedena preko 250 puta.

Za kraj siječnja, na rasporedu je groteska "Pacijent doktora Freuda" u režiji Roberta Raponje. U predstavi koja tematizira susret Adolfa Hitlera i njegove zaručnice Christine sa slavnim psihoanalitičarom Sigmundom Freudom glume Peđa Gvozdić, Jakov Gavran, Ana-Marija Percaić i Katarina Baban.

Posljednja predstava koja će se besplatno prikazivati online emitirat će se 12. veljače.  Riječ je o monodrami u režiji i interpretaciji Mladene Gavran "Najluđa predstava na svijetu", koja gledatelje vodi u svijet humorne demistifikacije kazališta i glumačkoga života.

Sve predstave će biti dostupne na Digitalnoj platformi Teatra Gavran.

15.01.2022. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh