« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana
BUDUĆNOST

Automobili postaju sve povezaniji

Integracija u internet stvari također omogućuje niz usluga povezanih s vozilima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

automobili

,

internet

Automobil budućnosti je povezan. Upotrebljava najnovije informacije s interneta kako bi putnike doveo do odredišta na još sigurniji, učinkovitiji i praktičniji način. Integracija u internet stvari također omogućuje niz usluga povezanih s vozilima.

„Jasno je da povezivost korjenito mijenja način na koji vozimo", rekao je dr. Dirk Hoheisel, član Boscheva upravnog odbora odgovoran za ovo područje. „Bosch isporučuje potrebni hardver i softver, te razvija niz atraktivnih usluga." Otvaranje poslovnih prilika također spada u strategiju tvrtke. To potvrđuju postojeća istraživanja interneta stvari, koja upućuju na ogroman tržišni potencijal sektora mobilnosti.

Hoheisel dalje napominje kako će „određen broj usluga doživjeti osobit uspon." Zahvaljujući sveobuhvatnoj stručnosti za sustave i asortimanu proizvoda, Bosch je već zauzeo solidan položaj kako bi dosegao taj potencijal. Tehnološka tvrtka uključena je u sve razine interneta stvari svojim senzorima, softverom interneta stvari i raznolikim nizom usluga. To ne vrijedi samo za Boschev sektor mobilnosti, nego i za sve ostale poslovne sektore tvrtke.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

02.01.2019. 11:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh