« Kazalište
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
POZIV

Montažstroj traži volontere za Protunapad

U realizaciji projekta „Protunapad" Montažstroj traži radišne i entuzijastične osobe za sudjelovanje u pomoćnim produkcijskim i organizacijskim poslovima

Prijavite se za volontiranje u projektu
Prijavite se za volontiranje u projektu (Montažstroj)
Više o

volonteri

,

Projekt

,

Montažstroj

,

Protunapad

Montažstroj poziva na volontiranje u projektu „Protunapad" u kojem će se odvažni umjetnici obračunati s minskim zagađenjem u Hrvatskoj. Svi koji žele steći radno iskustvo u području kulture, sudjelovati u društveno odgovornom projektu te pomoći Montažstrojevoj inicijativi koja je minski problem ponovno vratila u fokus javnosti, mogu se prijaviti slanjem svoje biografije na protunapad@montazstroj.hr.

U realizaciji projekta „Protunapad" Montažstroj traži radišne i entuzijastične osobe za sudjelovanje u pomoćnim produkcijskim i organizacijskim poslovima. Osim toga, volonteri projekta „Protunapad" dobit će priliku edukacije o minskom problemu u Hrvatskoj.

Svi zainteresirani mogu pronaći više informacija o projektu „Protunapad" na stranici http://protunapad.montazstroj.hr a o dvadeset godina rada Montažstroja mogu se informirati na stranici www.montazstroj.hr.

18.02.2013. 12:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh