« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
STRUJA

Arc Vector - racer na struju

Arc Vector je futuristički potpuno električni "café racer" koji košta od 90.000 engleskih funti na više, a prema planu u 2020. će napraviti 399 primjeraka

Arc Vector
Arc Vector (Arhiva)
Više o

Arc Vector

Arc je pripremio proizvodnju najnaprednijeg motocikla na svijetu i to u novom pogonu u Južnom Walesu koji počinje s radom krajem 2020. godine.

Najavljen je bio na prošlogodišnjem EICMA salonu u Milanu. Arc Vector je futuristički potpuno električni "café racer" koji košta od 90.000 engleskih funti na više, a prema planu u 2020. će napraviti 399 primjeraka  koje će se proizvoditi po narudžbi u prvih 18 mjeseci.

Karbonski monocoque omogućava težinu od 220 kg i najbolju krutost šasije u klasi. Inovacije uključuju novi upravljač, karbonski swing arm, Heads-Up Display, Human Machine Interface i jednu od energijski najgušćih baterija koje se mogu naći.

Motor i baterije su strukturno sastavni dio monocoque, što čini šasiju nevjerojatno krutom. Britanski dizajniran i konstruiran ovaj motocikl će biti brz, zabavan, elegantan i jednostavan za održavanje i vožnju.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

21.07.2020. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh