« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

Alfa Romeo planira crossover

Alfa Romeo će do kraja 2016. godine na tržište izbaciti svoj prvi crossover – uz europsko tržište očekuje se odlična prodaja i u SAD-u

Alfa Romeo Kamal Concept
Alfa Romeo Kamal Concept (Automania)
Više o

Alfa Romeo

,

crossover

,

Kamal

Već se nekoliko godina govorka kako Alfa Romeo planira proizvesti svoj prvi SUV, odnosno crossover, ali osim raznih crteža kako bi mogao izgledati od svega do današnjeg dana nije ništa realizirano.

Najnovije insiderske informacije govore kako bi se ta ideja mogla realizirati krajem 2016. godine, kada bi se na tržištu trebao pohaviti Alfa Romeo crossover. Navodno je pripremljen ambiciozan plan za razvoj marke Alfa Romeo koji prije svega uključuje novi SUV koji bi se prvo počeo prodavati u SAD-u kao svjetski najprofitabilnijem tržištu za ovu klasu automobila, a to bi bio ujedno i povratak na tržište SAD-a ove talijanske marke.

Naravno ove poteze treba gledati i kroz prizmu odnosa iinteresa Fiat-Chrysler. Na fotografijama uz ovaj članak možete vidjeti stare crteže i fotografije koncepta Alfa Romeo Kamal od prije nekoliko godina, kao samo jedna od mnogobrojnih mogućnosti kako bi možda mogao izgledati Alfin crossover.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

16.01.2015. 10:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh