« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
ISPROBANE METODE

8 načina da postanete privlačniji ženama

Većina muškaraca želi više ili bolje žene u svojim životima. Unatoč tome ne znaju kako to ostvariti...

Kako uloviti komada :)
Kako uloviti komada :) (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

,

zavođenje

Neki misle da je riječ u novcu - u krivu su. Drugi pak kako je riječ u izgledu - također su u krivu. Naime, najsnažnija metoda privlačenja žena jest način na koji se odnosite prema njima. Proučite ovih 8 načina i postanite atraktivniji muškarac.

8. Naučite ispričati zanimljive priče o gotovo svemu - ovo je ključna metoda ako želite biti zanimljiva osoba. Zanimljive priče su poput legenda i mitova - imaju zajednički model i strukturu koje možete naučiti. Uključuju elemente poput sukoba, tenzije, tragedija i humora, kao i nepredvidive interakcije koje vode u neočekivane situacije. Naučite ispričati zanimljivu priču i žene će vas voljeti. 

7. Budite duhoviti i pomalo drski - radi se o kombiniranju blage doze arogancije s humorom. Cilj je naravno provokacija na pozitivan način. Primjeri takvog oblika humora su James Bond, Clark Gable, Letterman ili Stern. Zapamtite, previše drskosti i ispast ćete nekulturni. Previše humora i ispast ćete neozbiljni. Kako znati da li funkcionira? Tako što će se ona smijati.

6. Sprijateljite se s atraktivnim pripadnicama ženskog roda - jedna od najboljih stvari koje možete učiniti za vaš uspjeh jest da budete prijatelj, ali samo prijatelj, s nekoliko žena koje su inače tip osobe s kojom biste izašli. Zašto? To će vas naučiti interakciji s takvim ženama, a dobit ćete i vrijednu praksu. Što je najbolje, mogu vas upoznati i sa svojim zgodnim prijateljicama.

5. Zadirkujte ju na svaki način - to valja činiti na psihološkom, emocionalnom i fizičkom nivou, na način da dobijete pozitivnu reakciju. Svaki put kada uradite nešto što nije predvidivo, zadirkujete ju i tako gradite anticipaciju. Što ste uspješniji u tome, više uspjeha ćete imati kod žena.

4. Naučite pratiti govor tijela - žene imaju mnogo izraženija osjetila i percepciju kada je riječ o socijalnoj dinamici i odnosima između dvoje ljudi - tko je glavni, tko se kome sviđa, tko uopće nema šanse itd. No, to je vještina koju i muškarci mogu naučiti. Ako naučite čitati govor tijela, situacija i grupne dinamike, bit ćete sposobni ostvariti čudesne rezultate.

3. Uvijek budite iskreni i autentični u ženskom društvu - većina muškaraca se ponaša sramežljivo u pogledu svojih želja. No kada se ponašate direktno, to vam daje dodatnu moć. Treba razlikovati direktno i surovo. S jednim ćete ostvariti pozitivne, a s drugim prilično negativne rezultate.

2. Postavite granice - ponekad žene vole iskorištavati muškarce koji prema njima pokazuju interes čisto iz zabave. Pokažite joj da poštujete sebe i da ne prihvačate ponašanje ili ljude koji su ispod vaših standarda.

1. Fokusirajte se na njezine emocije - pristupanje ženama na logičkom nivou ne vodi uspjehu. Pokušajte upotrijebiti logiku kako biste bili zanimljiv i atraktivan muškarac, no to neće ići. Stoga kako pokrenuti njezine emocije? Radite stvari koje su zabavne i uzbudljive. Pričajte priče koje će okupirati njezino srce i um. Uzmite si vremena da naučite ove stvari i uspeh neće izostati.

14.12.2012. 18:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh