« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
ŽENSKE ZAMKE

Pokloni koje ni za živu glavu ne smijete kupiti svojoj dragoj

Iako volite misliti da dobro poznajete svoju dragu, jednom kad se suočite s činjenicom da morate odabrati nekakav poklon za nju, čak i najbolje među nama oblije hladan znoj

Ovo na slici jednostavno se ne smije ...
Ovo na slici jednostavno se ne smije ... (Arhiva)
Više o

muškarci i žene

,

blagdani

,

božićni pokloni

,

najbolji pokloni

,

pokloni za žene

,

idealni pokloni

Od Božića nas dijeli još svega nekoliko dana, a vama je tek sad sinulo da bi ove godine možda bilo sasvim u redu pokloniti svom „Suncu i Mjesecu" nekakav mali znak pažnje? Iako volite misliti da dobro poznajete svoju dragu, jednom kad se suočite s činjenicom da morate odabrati nekakav poklon za nju, čak i najbolje među nama oblije hladan znoj. Put do ženskog srca pravi je labirint prepun slijepih ulica i smrtonosnih zamki, a mi smo vam odlučili ponuditi nekoliko savjeta za lakše navigiranje. Koristiti na vlastitu odgovornost.

1. Oprema za vježbanje

Oprema za vježbanje apsolutno je najgori mogući poklon koji možete darovati svojoj boljoj polovici, ma koliko vaše namjere bile dobre i plemenite, i bez obzira na to u koje doba godine to činite. Kao što ne postoji pravi odgovor na pitanje „Izgledam li debelo u ovim hlačama?", tako ni oprema za vježbanje ama baš nikada neće biti shvaćena kao bilo što osim jasne poruke da vam smeta njezin višak kilograma. Ne dajte se zbuniti njezinim neprestanim kukanjima kako pod hitno mora početi vježbati, to je samo još jedan način na koji vas testira.

2. Bilo što za kuhinju

Ukoliko vaša draga nije baš vična kuhanju, bilo kakav kuhinjski predmet kao poklon djelovat će iznimno pasivno-agresivno s vaše strane, što će uglavnom završiti rečenicama poput „Ma zabit ću ja tebi ovu kuhaču znaš gdje" i spavanjem na kauču. Isto tako, čak i ako je kuhanje nešto u čemu uživa, odabir kuhinjskog pribora svakako je nešto u što joj se ne trebate miješati. Kao i u prethodnoj točki, želite li sačuvati zdrav razum i živu glavu, jednostavno izbjegavajte kuhinjski pribor u širokom luku.

3. Kućni ljubimac

Siječanj je mjesec kad prihvatilišta za životinje tradicionalno imaju veliku navalu, a to nažalost nije slučajno. Koliko god vam se to činilo dobrom idejom, odustanite. Jednostavno, životinje nisu darovi. Kućni su ljubimci živa bića o kojima se godinama treba svakodnevno dobro skrbiti, što je nešto o čemu trebate zajednički donijeti odluku, a nikako to ne učiniti na prepad. Ako baš imate neodoljivu potrebu da poklonite neko živo biće, držite se sobnih biljaka koje trebaju minimalno održavanja.

4. Odjeća

Čak i ako ste već godinama u dugoj i sretnoj vezi, kupovanje ženske odjeće bitka je koju ste unaprijed izgubili. Poput Huga koji spašava Hugolinu, bez obzira na to koji broj odaberete, sigurno ćete pogriješiti. Čak i ako nekim čudom uspijete pogoditi pravi broj, budite sigurni da ćete zeznuti s izborom boja, uzorka ili stila. Pomirite se s činjenicom da ovdje jednostavno ne postoji happy end i odlučite se za nešto jednostavnije.

5. Sebe, potpuno golog i s mašnom na svom „ponosu"

Osim što je već potpuno potrošen koncept s kojim se našalio ama baš svaki humoristični božićni film u zadnjih 20 godina, osmjeh od uha do uha i mašnica na penisu najgori je mogući način da nekom kažete kako ste u potpunoj besparici. Čavao u lijes ovoj groznoj ideji zabit će činjenica da „sadržaj" vašeg „paketa" i nije bogzna kako bogat. Uostalom, svi znaju da siromašni ljudi jedni drugima poklanjaju CD-e sa svojim omiljenim pjesmama. Evo odlične prilike da se konačno riješite one sramotne „RTL Manije" koju ste onomad greškom kupili.

15.12.2012. 16:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh