« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
BUDITE PAMETNI

Deset stvari koje ne smijete govoriti djevojkama

Muškarci koji žele upoznati, a i zadržati uz sebe žene nikad ne bi trebali postavljati sljedeća pitanja

Ne pitajte gluposti
Ne pitajte gluposti (Shutterstock)
Više o

muškarci i žene

,

zavođenje

,

tehnike zavođenja

Smijem li te poljubiti? Takvo pitanje definitivno se ne upućuje dami, izgledat ćete poput nekog klinca na prvom sastanku. Ako procijenite da ste dobrodošli, priđite i poljubite je, pa što bude, bude.

Mogu li te nekad nazvati da idemo van? Katastrofa! Ako želite izvesti djevojku, pitajte izravno i dajte prijedlog, jer žene vole muškarce s inicijativom.

Hvalisanje na prvom sastanku tipa: Jesi vidjela što vozim? ili nešto još gluplje ... Ni pod koju cijenu, ma koliko vi mislili da će vaše bogatstvo impresionirati.

Što radiš večeras? ili Kamo ideš? Ajoj, evo još jednog posesivnog kontrol freaka, misli vaša odabranica i daje petama vjetra brzinom munje

Sviđam li ti se? Bože blagi, ako je izašla s vama, znači da je našla nešto privlačno, ne treba vam valjda sve nacrtati?

S koliko si muškaraca spavala? Ovako glup je rijetko koji muškarac, no nekad se zalomi i takvo pitanje ...

Idemo sutra u kino? Pitanje je OK, ali ne baš na prvom sastanku, pričekajte barem drugi pa onda krenite sa svojim idejama.

Zašto me nisi nazvala ili odgovorila na poruku? Uff, odmah uvaljivanje osjećaja krivice, a istovremeno dajete do znanja da vam je jaako stalo ... Znači, ni slučajno.

A onda ćemo ti i ja otići na zajednički vikend za jedno mjesec dana, što kažeš? Jako spontano, baš ćete je iznenaditi kad donesete vaučer ... Planove i iznenađenja zadržite za sebe kako bi imali učinka

Jel' ovaj tvoj Marko lud? Lošeeee ... muške prijatelje svoje nove djevojke ne ocjenjujete na glas pred njom. Pitajte opće informacije, popijte pivo s čovjekom, ali ne govorite loše stvari o njima

11.12.2012. 20:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh