« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
ODAVDE DO USPJEHA

7 načina da osvojite ženu koja vam se sviđa

Jeste li se ikad zapitali što je potrebno da osvojite ženu koju doista želite - onaj tip žene o kojem većina muškaraca može samo maštati?

Kako zavesti ženu koju želite?
Kako zavesti ženu koju želite? (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

osvajanje

,

zavođenje

Trebate se prestati zapitkivati i početi stvari raditi na drugačiji način. Pitanje je koje točno promjene morate poduzeti? Sljedeća lista sadrži 7 načina na koji možete osvojiti ženu koju želite te metode koje će vas pokrenuti.

7. Savladajte strah od prilaska ženama - prva stvar koju morate dovesti pod kontrolu jest opuštenost prilikom prilaska ženama. Morate doći do točke kada možete prići i započeti razgovor bez velikog uplitanja emocija. Ako imate problema unutar sebe, teško će vam biti ponašati se normalno i prema van. Najbolja stvar koju možete učini jest praksa korak po korak. Nema drugog načina. Uostalom u klubovima i barovima, žene su navikle da im muškarci prilaze tako da si ne morate djelovati čudno jer je to najnormalnija stvar. Ako ste prenervozni za razgovor, samo joj dajte kompliment i krenite dalje. Nešto u stilu: "Bok, samo sam ti želio reći da si prelijepa. Želim ti dobru zabavu."

6. Uspostavite kontakt očima - kada dođete u fazu da možete biti opušteni i dati kompliment, pokušajte održati kontakt očima dok govorite. Pokušajte pauzirati tri sekunde prije nego što kažete riječ "prelijepa" (ili neku drugu koja vam odgovara) dok držite kontakt očima. Na taj način fraza neće izgledati naučeno, a i zainteresirat ćete sugovornicu. Pokušajte ju pitati par uobičajenih pitanja kako biste započeli razgovor. Pitajte je gdje živi i kako se zove, jednostavne stvari.

5. Zapamtite koliko je bitan unutrašnji stav - ako nemate pravi stav, razumijevanje i vještine, onda je vaš izgled sam po sebi apsolutno beskoristan. Ako sve to posjedujete, izgled pada u drugi plan. Stoga se fokusirajte na razvoj vašeg integriteta i razumijevanja žena, te svaki dan napravite nešto kako biste poboljšali vaše vještine. Na taj ćete način ojačati vaš unutrašnji stav, što mnoge žene smatraju neodoljivim.

4. Želite li "desetke"? - "desetkama" se u žargonu zovu žene koje su lijepe i izvana i iznutra - zgodne, inteligentne, emocionalno zrele, koje znaju tko su i što žele. Ako je to tip žene koji tražite, vjerojatno je nećete naći u klubovima i kafićima. Provjerite razne obrazovne tečajeve, teretanu ili tečajeve joge. Pitajte ju pitanja koja žene obično vole poput: "Jesu li ti roditelji još uvijek zajedno?", "Kakvo je bilo tvoje djetinjstvo?", "Jesi li ikad bila u lošoj vezi?" Ovo će vam uštedjeti mnogo vremena na duge staze. 

3. Odlučite što želite - jedna od najbitnijih stvari jest da odlučite što želite za sebe. Ako želite izlaziti s različitim ženama, učinite to. Ako želite ozbiljnu vezu, krenite u tom smjeru. Bilo kako bilo, budite sigurni da su vaše odluke bazirane na tome što doista želite u životu.

2. Ostavite dojam - ako razgovor započnete na pravilan način, ostavit ćete "prvi dojam" koji stvara interes kod suprotne strane. Zabavan i šaljiv pristup je u redu, no nemojte konstantno izigravati klauna jer bi mogla pomisliti da se stalno tako ponašate.

1. Podignite vašu igru na viši nivo - najvažnija stvar koju možete napraviti kako biste osvojili ženu koju želite, jest da konstantno radite na sebi. Učite iz svake interakcije koju imate. Ako ne ulažete u sebe nećete imati nikakvih rezultata. Nemojte dopustiti da se to dogodi.

31.10.2012. 19:52:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    tupan
    23.02.2013. 15:16
    Zadnji, a ujedno, kako ste stavili broje 1 je svakako najvažniji!
  2. avatar
    karlo
    14.03.2014. 08:14
    pa meni netrba imam curu
  3. avatar
    Ante
    14.05.2015. 16:22
    Ženu je najlakše osvojiti uz pomoć Strong Magneta, djeluje na svaku !
  4. avatar
    Tina
    10.08.2016. 21:31
    Odlični savjeti ali bolja vam je knjiga kako je zavesti i odvesti u krevet. ako postojijoš na www.kakozavesticuru.com
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh