« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
STVARNO?

5 razloga zašto su zauzeti muškarci privlačni ženama

Razlozi koji stoje iza ovog fenomena mogu vam pomoći da budete bolji muškarac, bilo da ste slobodni ili zauzeti

Zašto žene vole zauzete muškarce
Zašto žene vole zauzete muškarce (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

,

zauzeti muškarci

Zauzeti muškarci većini žena su, barem deklarativno, zabranjeno voće - no je li to baš tako? Nije, naravno, inače ne bi ni postojao pojam nevjere, pa tako sigurno postoje neki kriteriji koje takvi muškarci ispunjavaju.

Nije da potičemo na nevjeru, upravo suprotno, no unatoč tome, razlozi koji stoje iza ovog fenomena mogu vam pomoći da budete bolji muškarac, bilo da ste slobodni ili zauzeti

Čuju dobre stvari o zauzetim muškarcima - mnoge žene u vezama svojim prijateljicama prezentiraju svoje partnere kao muškarce iz snova. Zapravo se samo žele pohvaliti, premda je stvarnost često daleko od istine. No to kod slobodnih žena stvara iluziju da su si dobri muškarci zauzeti.

Misle da zauzeti muškarci nemaju skrivene namjere - previše žena čulo je komplimente na svoj račun, da bi otkrile kako ih slobodni muškarci ponavljaju kao pokvarenu ploču. No, muškarci koji su zauzeti ne koriste ženu kao sredstvo. Jednom kada se skrase u ozbiljnoj vezi, njihovo ponašanje nadilazi sebične seksualne motive, a žene vole takav stav.

Smatraju da zauzeti muškarci imaju poželjne kvalitete - kako biste ovo bolje razumjeli, pokušajte zamisliti muškarce kao mjesta za parkiranje u blizini popularnog restorana petkom navečer. Ona najbolja, tj. najbliža restoranu bit će zauzeta do zatvaranja. No, ona koja su udaljenija često ostanu slobodna. Drugim riječima, žene misle da su slobodni muškarci, slobodni iz određenih razloga.

Žele ono što je izvan njihovih dosega - u Rajskom vrtu, Eva je kušala voće koje joj je Bog izričito zabranio i tako je započela čežnja žene za onim što ne može imati. Isti trend nastavlja se i danas, a žene žude za dizajnerskim cipelama, ograničenim serijama nakita ili zauzetim muškarcima. Čini se da je ono što ne možemo imati uvijek privlačnije.

Žene vole kada im ego poraste - ako muškarac riskira svoju vezu za burnu noć s drugom ženom, ta druga će otići kući s osjećajem kao da je najprivlačnija na svijetu. Ako ga pak i ne uspije trajno vezati za sebe uvijek postoji opravdanje da je u vezi.

06.01.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh