« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
HE HE

Nestašne žene vole ovakve muškarce...

Tek toliko da znate, prilično velik broj ispitanica kaže da se još danima nakon seksa s ljubavnikom osjeća sretnije i ispunjenije

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

nevjera

,

muškarci

Nevjera nije strana ženama, štoviše, bez obzira na sve mitove koji kruže, one su sklone prevari jednako kao i muškarci. No, pitanje koje muči muškarce koji bi rado pronašli partnericu u nevjeri jest - kakve to muškarce traže te žene?

Ne brinite, imamo odgovor - jedno je istraživanje obradilo čak 11 tisuća žena kako bi pokušalo dobiti odgovor na neka pitanja, a prvo je bilo - što je najvažnije kod ljubavnika s kojim varaju partnera. Najveći broj ispitanica, njih čak 70 posto složio se da je to - mladost.

Dosta je njih priznalo da se zapravo nalaze u prilično dobrom i sretnom braku, no jedna stvar im kronično nedostaje - naravno, dobar seks.

Ne čudi, stoga, da se tada u jednadžbu uvodi mlađi frajer na vrhuncu seksualne moći, no ujedno i dovoljno iskusan da bi mogao zadovoljiti sve prohtjeve žene. 

Zašto to rade? Da bi se osjećale mlađe, poželjnije, bolje ... dakle, jednako kao i muškarci koji su nevjerni.

Tek toliko da znate, prilično velik broj ispitanica kaže da se još danima nakon seksa s ljubavnikom osjeća sretnije i ispunjenije, što na kraju ima snažan pozitivan učinak na kvalitetu njihovog braka.

Za muškarce koji su zainteresirani za takav poslić - trebali bi imati 34 godine, tek toliko da znate.

01.01.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh