« Seks
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
SAVJETI :)

5 načina za razbijanje rutine u krevetu

Uvijek je dobro naučiti nešto novo, pa evo par savjeta koji su vam lako mogli promaći

Poradite malo na tome
Poradite malo na tome (Arhiva)
Više o

savjeti

,

seksualni život

Ako niste pročitali stotinu članaka o tome kako poboljšati seksualni život, niste ništa napravili, a bogami niti mi... no, uvijek je dobro naučiti nešto novo, pa evo par savjeta koji su vam lako mogli promaći...

Budite spontani - čak i odličan seks može postati monoton ako sve obavljate rutinski. "Muškarci vole kada su žene spontane i samopouzdane kada je riječ o njihovim sposobnostima u krevetu", rekao je ekspert Lodro Rinzler, piše portal Marie Claire. Promjena pozicija i lokacija u stanu je dobar početak, a možete se okušati i u igranju uloga ili seksu na javnom mjestu. 

Eksperimentirajte - bilo da je riječ o vibratorima, uljima za tijelo, igračkama ili povezima za oči, a možete čak pokušati za senzualnom glazbom u pozadini koja će pojačati libido.

Jutarnji seks - postavite alarm pola sata ranije od uobičajenog vremena ustajanja. Muškarcima je ujutro testosteron povišen, stoga bi žene mogle biti ugodno iznenađene. Druga je alternativa popodnevni seks vikendom. Žene najčešće ovuliraju u popodnevnim satima što znači da tada u njima buja optimalna razina hormona. 

Kvaliteta je važnija - više seksa ne znači i bolji seks. Mnoga su istraživanja pokazala kako se najsretniji parovi seksaju jednom u tjedan dana. 

Recite što želite - znanstvenici uvijek ponavljaju - "bolja komunikacija, bolji seks", i ne, pritom nužno ne misle o "dirty talku". Iskrenost o onome što vam se sviđa ili ne sviđa može vam pomoći da bolje upoznate tijelo svog partnera. Ako radi nešto što vam se sviđa, recite to, kao i kada vam se neka poza ne dopada. 

16.04.2019. 21:44:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    17.04.2019. 09:42
    ujutro smo svi napaljeni
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh