« Seks
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
STVARNO?

Seks je ženama sve gori?

Začuđujuća je činjenica kako je samo 57% muškaraca primijetilo na svojoj partnerici bilo kakve znakove nesigurnosti ili neugodnosti

Recite što vas muči!
Recite što vas muči! (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

neugoda

,

vaginalna suhoća

Seks nije uvijek ugodno iskustvo, štoviše, novo je istraživanje pokazalo da bi se o tome trebalo otvoreno i javno govoroti.

Naime ,rezultati istraživanja koje je obuhvaćalo 1200 odraslih osoba, pokazali su kako je njih čak 73% osjećalo neugodnosti za vrijeme seksualnih odnosa.

Jedna je trećina izjavila kako im je bol smanjivala libido, a jedna od deset priznala kako je seks imao loš učinak na vezu s partnerom. Također, 9% je posto žena glumilo orgazam, a njih 15% namjerno požurivalo partnera na ejakulaciju zbog osjećaja neugodnosti.  

No, začuđujuća je činjenica kako je samo 57% muškaraca primijetilo na svojoj partnerici bilo kakve znakove nesigurnosti ili neugodnosti. 

Jedan od glavnih razloga seksualne neugodnosti kod žena je vaginalna suhoća koja utječe na čak 20 do 40 posto žena između 17 i 50 godina. Suhoća se javlja zbog niske razine hormona estrogena u ženskom tijelu što najčešće vodi do iritacija, smanjenje elastičnosti i svrbeža.

18.04.2019. 21:43:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    19.04.2019. 11:26
    kad vole sex zene hm tek iza 40
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh