« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
ZNATE LI?

3 stvari koje definitivno uništavaju muško samopouzdanje

Samopouzdanje nije bazirano na tome kakvu frizuru imamo, kakav brk nosimo, koliko nam je velika brada ili koje pivo pijemo

Nije baš da morate ovo proširiti...
Nije baš da morate ovo proširiti... (Arhiva)
Više o

samopouzdanje

,

muškarci

Samopouzdanje - nešto što mnogi muškarci nemaju, nešto što pojedini muškarci imaju, ali su izgubili negdje tijekom puta prema zrelosti. A neki muškarci taj osjećaj uvijek imaju uz sebe. U sebi.

Odakle dolazi samopouzdanje?

Je l' to nešto što imaju samo najjači, najuspješniji, najljepši muškarci? Da li muškarci koji nisu idealizirane slike i prilike alfa mužjaka imaju manje ili opće nemaju samopouzdanja?

Možemo li svi mi, a bez obzira tko smo i čime se bavimo, kako živimo, kojeg smo spola, roda, kako izgledamo imati samopouzdanje?

Samopouzdanje nije bazirano na tome kakvu frizuru imamo, kakav brk nosimo, koliko nam je velika brada ili koje pivo pijemo. Nije nužno da budem atraktivni, u trendu, uvijek lijepi, mirišljavi, savršeni da bi privukli, recimo, savršenu ženu za nas.

Savršena će žena ušetati u naš život kad osjeti da smo samopouzdani muškarac, da si ne tražimo mane, da se ne osuđujemo, da ne stremimo svakodnevnom održavanju idealizirane slike o sebi, već da budemo ono što jesmo, da budemo ponosni na to, da budem zadovoljni time i da prije svega budemo zahvalni sami sebi što smo to što jesmo.

Samopouzdanje je dakle nus proizvod odabira da budemo ono što jesmo.

Evo tri načina, gospodo, kako da si uspješno srozate samopouzdanje.

Glumite da ste netko tko niste

Danas smo na dnevnoj bazi bombardirani raznim savjetima, slikama, idejama kako biti pravi muškarac. Što to čini pravi muškarac, čime se izdvaja iz okoline, odnosno kako postati pravi alfa muškarac.

Uglavnom kad malo bolje sagledamo sve se svodi na dva tipa muškaraca koji ne pršte samopouzdanjem. Dvije su to slike i prilike pravih muškarca kojima streme svi oni labilniji među nama kojima nedostaje samopouzdanja i slike tko oni zapravo jesu.

Sve tri neugodne situacije pročitajte na portalu Gentleman.hr

27.03.2018. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh