« Muškarci
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
STVARNO?

15 razloga zašto se tajna dobrog braka krije u - centimetrima

Studije kaže da su u prosjeku visoki muškarci i niske žene sretniji, drugim riječima visoki muškarci imaju sretnije žene

Razlika mora biti značajna :)
Razlika mora biti značajna :) (Arhiva)
Više o

veza

,

visina

Koliko vam je bitna, gospodo visina vaše, sadašnje, buduće partnerice u životu? Da li ta predispozicija uopće igra ulogu u vašem životu? Da li vam je potrebna razlika u visini da bi se pobudio prvo interes, pa određena simpatija i na kraju ljubav? Naravno, koliko je i vama drage dame, bitna njegova visina?

Dok je nekim ljudima to jedan od odlučujućih faktora, drugima to ne igra nikakvu bitnu ulogu. No, studije kaže da su u prosjeku visoki muškarci i niske žene sretniji, drugim riječima visoki muškarci imaju sretnije žene.

Prema jednoj takvoj studiji, koja je anketirala oko 8 000 osoba, brakovi u kojima su visoki muškarac i niska žena su bolji, sretniji, potpuniji i ukupno njih dvoje snažniji kao par, a za razliku od ostalih. Žene u tom braku su dakako sretnije. No, imajmo na umu da je to ipak samo još jedna studija, a ne pravilo.

1. Visoki muškarci mogu ispuniti sve njezine seksualne želje, kaže studija. Znači li to da niski muškarci ne ispunjavaju sve želje svojih partnerica koje su iste visine ili više?

2. Kaže studija da muškarci vole imati stvari po kontrolom i upravo zbog toga visoki muškarci obično imaju jače i čvršće veze. Stoga kad cura ima visokog muža, sretnija je od obične cure. Sad smo već ozbiljno posumnjali u legitimitet ove pristrane studije.

Svih petnaest argumenata pročitajte na portalu Gentleman.hr

08.02.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh