« Muškarci
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
EH, DA... :)

Koji to muškarci privlače žene?

Ženski interes za te muškarce odgovara muškom interesu za njih, odnosno žene koje su vjerovale da su muškarci izuzetno zainteresirani za njih - nisu ih šljivile ni pet posto

Zašto su neki privlačniji od drugih
Zašto su neki privlačniji od drugih (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

Kakvi muškarci privlače žene? Pitanje na koje bi gotovo svaki muškarac želio znati odgovor, pa nije loše znati što o tome kažu žene - u istraživanju su sudjelovale studentice kojima nije otkriven pravi motiv eksperimenta kako bi istraživači dobili što iskrenije odgovore.

One su mislile da sudjeluju u istraživanju o tome može li Facebook poslužiti kao stranica za upoznavanje partnera. Djevojkama su pokazani lažni profili četvorice muškaraca.

Prvoj skupini je rečeno da je riječ o muškarcima kojima su se najviše svidjele, drugoj da su ih ta četvorica ocijenila iznad prosječnima, a trećoj da se sviđaju toj četvorici, ali nije precizirano koliko.

Ispostavilo se da je ženski interes za te muškarce odgovarao muškom interesu za njih, odnosno da su one žene koje su vjerovale da su muškarci izuzetno zainteresirani za njih, za iste te muškarce pokazivale najmanji interes, dok su za one muškarce za koje nisu znale koliko suim rivlačne, pokazivale najveći interes. 

Ovim zabavnim eksperimentom potvrdila se ona stara istina da je skrivanje osjećaja i rezerviranost privlačnija kod druge osobe od potpunog pokazivanja istih.  

Stoga, dečki - igrajte se nedostupnih... pali!

09.02.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh