« Kazalište
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
KAZALIŠTE

1. Zagrebački festival monodrame - poziv

Svako kazalište za sudjelovanje na ovom festivalu može prijaviti samo jednu predstavu koja je premijerno izvedena u razdoblju od 1.1.2019. pa do 31.12.2020. godine

Bit će zanimljivo
Bit će zanimljivo (Arhiva)
Više o

festival monodrame

,

Teatar Gavran

Od 13. do 19. travnja održat će se 1. Zagrebački festival monodrame u organizaciji Teatra Gavran, a u partnerstvu s Urania - prostor kreacije. Tim povodom objavljen je poziv kazalištima za sudjelovanje, a krajnji rok za prijavu je 22. veljače 2021.!

Svako kazalište za sudjelovanje na ovom festivalu može prijaviti samo jednu predstavu koja je premijerno izvedena u razdoblju od 1.1.2019. pa do 31.12.2020. godine.

Prijave i snimku predstave treba dostaviti ili e-mailom na info@teatar-gavran.hr ili poštom na Teatar GAVRAN, Dugi dol 58C, 10000 Zagreb s naznakom: za Zagrebački festival monodrame. Uz  PRIJAVNICU, molimo dostaviti programsku knjižicu predstave (u elektronskom obliku šalje li se prijava e-mailom, ili u tiskanom obliku šalje li se poštom).

Selekciju prijavljenih predstava obavit će dramaturginja i spisateljica Dina Vukelić, ravnateljica festivala Maja Šegota, te književna kritičarka Andrea Divić. O odabranim predstavama teatri će biti obavješteni do 20. ožujka 2021. godine.

Na festivalu se dodjeljuje nagrada ZLATNA KRILA za najbolju glumačku interpretaciju. Odluku o najboljem glumcu festivala donijet će tročlani žiri sastavljen od uglednih kulturnih djelatnika. Za sve sudionike izvan Zagreba, organizator festivala Teatar GAVRAN će pokriti putne troškove i smještaj. 

05.02.2021. 17:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh