« Život
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
AHA!

Znate li se ljubiti? Ono, baš dobro?

Gotovo polovina ljudi obožava nježan dodir usnama, dok se četvrtina užasava mokrih pusa...

Opustite se i uživajte
Opustite se i uživajte (Pixabay)
Više o

savjeti

,

poljubac

,

ljubljenje

Poljubac je važan dio veze, pa i onoga prije nje, a pitanje iz naslova nije postavljeno bez razloga - mnogi niti ne znaju kakvi su poljupci najtraženiji, pa se onda čude zašto nakon prvog poljupca više nikad ne vide osobu koju su poljubili.

U te svrhe napravljena je anketa o kvalitetama poljupca i željenim načinima ljubljenja, a svaki drugi sudionik ankete odgovorio je da je strast nezaobilazan element savršenog poljupca.

Za njih 45 posto važno je umijeće nježnog dodira usnama, a 22 posto ispitanika ne voli prevlažan poljubac, ali ne voli ni da je bučan.

Samo sedam posto ih je reklo da im za vrijeme poljupca ne smetaju zvukovi koji se pritom "proizvode". 

Poljubac osobe koja je konzumirala alkohol odbija 63 posto ispitanih samaca, štoviše, većina ih je rekla da im se pomalo gadi. Ako poljubac baš i nije uspio, sudionici istraživanja rekli su da im to ne smeta previše.

Naime, 41 posto će ih rado podučiti partnera umjetnosti ljubljenja, a čak 40 posto ih je odgovorilo da tome ne pridaju previše važnosti. 

Nasuprot tome, sedam posto ispitanih odgovorilo je da je spremno odmah prekinuti vezu ako im prvi poljubac nije bio dovoljno uvjerljiv i poticajan. 

Sve u svemu, savjet je jednostavan - prilagodite se partneru i ljubite se što češće i što više!

22.04.2019. 21:44:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.04.2019. 09:43
    ljubim se dobro haha
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh